Sumber Foto :  Instagram Fasha Sandha

Fasha & Aidil tak gemar tayang kebahagiaan berlebihan, terima kekurangan pasangan. Pasangan selebriti popular Fasha Sandha dan suami Aidil Aziz kelihatan begitu bahagia apatah lagi dengan kehadiran cahaya mata tercinta.

Apatah lagi dengan kehadiran si comel Aisha Amaira ditambah kemeriahan dengan dua anak bersama perkahwinan terdahulu Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemyma.

Fasha & Aidil Tak Gemar Tayang Kebahagiaan Berlebihan

Fasha & Aidil Tak Gemar Tayang Kebahagiaan Berlebihan, Terima Kekurangan Pasangan

Mendirikan rumah tangga sejak tiga tahun lalu, pemilik nama sebenar Nur Fasha Sandha Hassan menerangkan dirinya tidak mempunyai sebarang resipi kebahagiaan.

Malah dia dan suami bagaimanapun lebih selesa menjalani rutin hidup secara sederhana.

“Tiada apa-apa rahsia kehidupan harmoni yang kami jalani. Sama sahaja seperti pasangan lain. Cuma mungkin kami memilih untuk menerima kekurangan masing-masing selain hidup dalam serba sederhana saja. Bagi saya hidup bersederhana itu penting kerana mampu membibitkan rasa bahagia,” terang Fasha yang bersyukur dengan kehidupan yang dilalui hari ini.

IKLAN

Amalkan Kehidupan Yang Serba Sederhana

Fasha & Aidil Tak Gemar Tayang Kebahagiaan Berlebihan, Terima Kekurangan Pasangan

Difahamkan Fasha juga tidak gemar menayang kebahagiaan rumah tangga secara berlebihan di media sosial.

“Kita boleh berkongsi tetapi sebaiknya tidak keterlaluan, sederhana saja. Dalam apa yang kita buat jangan berlebihan. Sebab saya percaya bila berlebihan itu, ada ketikanya ia boleh datangkan masalah semula kepada kita. Saya dan suami sangat bersederhana,” terang Fasha.

Menarik Di Sini : Fasha Beruntung Miliki Ibu Mentua Terbaik “Berhati Mulia, Selalu Ungkap Kata Manis, Mendoakan Baik-Baik Anak, Menantu”

IKLAN

‘Tak Rimas Ke Dengan Budak-budak’ Ini Jawapan Jujur Fasha Sandha

“Selebriti Juga Punya Hak Terhadap Sosial Media Masing-Masing”

Fasha juga menerangkan sebagai selebriti dia punya hak jika mahu memilih untuk lebih privasi.

“Bagi saya, itu adalah sosial media yang kita punya. Jadi sudah tentu kita ada hak untuk mencorakkannya.

“Sebagai contoh, kalau  memilih untuk lebih privasi, kita boleh lakukan dan begitulah sebaliknya. Selebriti juga mempunyai hak terhadap sosial media masing-masing,” terangnya seperti mana dipetik menerusi Harian Metro.

IKLAN

Mingguan Wanita: Seronok tengok kebahagiaan Fasha dan Aidil. Sememangnya cukup manis. Malah Fasha juga kelihatan begitu seronok bergelar ibu kepada tiga cahaya mata. 

Sumber : Harian Metro

Sumber Foto :  Instagram Fasha Sandha

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.

Edika Yusof Lelaki Kacak Yang Setia 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI