lazada

Lazada Malaysia hari ini melancarkan acara membeli belah terbesar bagi tahun ini – Online Revolution 2017. Acara ekstravaganza membeli belah dalam talian selama sebulan yang memasuki tahun keenam ini akan bermula pada 11.11 (11 November 2017) sehingga 14.12 (14 Disember 2017) dengan menampilkan 90 juta produk dengan penjimatan sehingga 90 peratus.

Peluang Mak-Mak ‘Shopping’ Sempena Lazada Malaysia Online Revolution 2017, Tawaran Hebat Serendah RM1!

Perkenal Seksyen Baru

Dengan bertemakan “Shop the Universe”, Lazada Malaysia pada tahun 2017 telah memperkenalkan seksyen baharu di laman web Lazada bagi memberikan lebih banyak pilihan pada harga yang menarik kepada para pembeli di Malaysia. Seksyen baharu termasuklah “Barangan Digital” yang merangkumi e-baucar Lazada, Kad hadiah Petronas dan pakej pelancongan, “Kedai Rasmi” dengan lebih 1,000 jenama seperti Estee Lauder, Clarks, Senheng dan L’Oréal, dan akhir sekali “Koleksi Taobao” yang termasuk produk dan barangan istimewa daripada Penjual Taobao China yang teratas.

Selain itu, para pembeli juga boleh menikmati jualan kilat jenama yang menarik, barangan pada harga serendah RM1 manakala jenama seperti Nivea, Durex, Maybelline, Mattel dan Laneige pula menyediakan “Kotak Misteri” kepada para pelanggan Lazada untuk potongan harga yang lebih rendah lagi.

IKLAN

Muat Turun Aplikasi Lazada

Hans-Peter Ressel, Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia berkata,

“Semakin ramai yang mempercayai pembelian melalui dalam talian. Ini menunjukkan bahawa penerimaan eDagang semakin berkembang dan persekitaran dalam talian semakin berkembang dalam pasaran Malaysia. Satu pertiga daripada rakyat Malaysia sudah pun memuat turun aplikasi Lazada dan kami menjangkakan 1 daripada 5 warga Malaysia akan mengunjungi platform kami pada 11.11. Ini merupakan bukti kukuh tentang kepakaran kami dalam menjangka apa yang akan menjadi permintaan pelanggan – pilihan yang lebih banyak pada bila-bila masa.”

Peluang Mak-Mak ‘Shopping’ Sempena Lazada Malaysia Online Revolution 2017, Tawaran Hebat Serendah RM1!

IKLAN

Hans-Peter seterusnya menjelaskan bahawa kempen Online Revolution pada kali ini mencerminkan komitmen syarikat untuk terus menyediakan pengalaman membeli belah yang lancar untuk para pelanggan.

IKLAN

“Sudah menjadi falsafah kami untuk berkembang dan berubah mengikut keperluan pelanggan dan itulah sebabnya kami meningkatkan penawaran sebanyak tiga kali ganda berbanding tahun lepas. Dengan menyediakan “Universe” di hujung jari pelanggan, kami memenuhi segenap aspek membeli belah melalui dalam talian yang penting buat mereka termasuklah harga yang berpatutan, pilihan dan kemudahan,” tambah beliau lagi.

Online Revolution akan disertai oleh pelbagai rakan pemasaran termasuk Digi dan CIMB, dan menyediakan hadiah-hadiah bernilai lebih RM 60 juta, termasuk pakej percutian Club Med, Go Pro, iPhone X, Perodua Bezza, peluang untuk merasai Zero-G dan banyak lagi!

Untuk maklumat lanjut, layari https://www.lazada.com.my/online-revolution/

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI