Erra Fazira bangga pencapaian anak menang sukan sekolah,  Aleesya  mak dia superwoman. Setiap kali ada acara melibatkan anak di sekolah, mak bapaklah orang paling teruja. Sama-sama hadir untuk menyaksikan anak beraksi atau bertanding.

Malah ia satu bentuk sokongan moral untuk anak-anak selain memastikan kalau boleh biarlah anak menang sebagai pendorong kepada kejaaan  dirinya.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- Erra Fazira Titip Pesanan Istimewa Buat Permata Hati, “Engku Aleesya Hadirmu Menyempurnakan Hidupku”

Erra Fazira Tak Tolak Untuk Berkahwin Lagi Sekiranya Aleesya Setuju

‘Rupa Tak Boleh Beli Ferrari’ Sebab Inilah Ain Edruce Pilih Amirul

“Doa Anak Cepat Sembuh Biar Berpindah Penyakit Ke Saya” Erra Fazira

Erra Fazira Bangga Pencapaian Anak Menang Sukan Sekolah

Satu perkongsian dari bekas Ratu Cantik, Erra Fazira yang agak excited menyaksikan pertandingan sukan sekolah anaknya, Aleesya yang memasuki acara lumba lari.

IKLAN

Dan di saat anaknya mendahului dan berjaya memenangi acara lumba lari itu, secara spontan Erra menyakat bekas suaminya Engku Emran.

“Tengok la dia ikut siapa. Dia ikut mak dia Superwomen. Hahaha. Sakit hati sakit hati (sambil tunjuk ke arah Engku Emran)” katanya dalam video yang dimuat naik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Manis bersopan dengan pemakaian hijab, kejelitaan Engku Aleesya Engku Emran yang kini berusia 14 tahun membuatkan ramai mengaitkannya dengan kejelitaan ibunya suatu ketika dahulu hingga pernah memenangi pertandingan Ratu Cantik.

Aleesya Ikut Mak Dia Superwoman

Bahkan dalam video dikongsi di instagramnya, Engku Emran turut menulis satu nukilan buat anak tunggalnya itu.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by In Safe Hands (@narmeukgne)

“Dia sangat pemalu dan pendiam tetapi mempunyai fikiran yang kental. Saya telah belajar untuk menerima cara dia yang tersendiri. Apabila anak-anak kita membesar, kita juga mesti membesar sebagai ibu bapa. Saya bersyukur dia melakukan dengan sangat baik di sekolah sama ada di dalam kelas dan di padang. Saya ada beberapa pencapaian dalam hidup saya tetapi bagaimana dia maju harus menjadi yang terbaik bagi saya. Jangan berhenti menggapai bintang Aleesya.” tulisnya.

Ramai memuji keakraban pasangan ini walau telah lama berpisah tetapi masing-masing masih menjaga kebajikan anak dengan baik. Bahkan mampu hadir bersama-sama menyaksikan kejayaan anak di acara balapan ini.

Nak rasa sampel biskut raya? Dapatkan KUPON BISKUT RAYA PERCUMA sekarang. Klik untuk kupon percuma: http://shorturl.at/hKOS2 atau imbas QR code pada poster.

IKLAN

Erra Fazira Bangga Pencapaian Anak Menang Sukan Sekolah, “Aleesya Ikut Mak Dia Superwoman”

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

“Jangan terlampau cemburu, tok laki tak suka” kata Kak Cat. Nak tahu lagi tips yang dikongsikan Kak Cat untuk menarik perhatian encik suami? Apa lagi, jom tengok! Eh tapi, sebelum tu, sakit mata min tengok rantai emas 916 Sin Ter May yang Kak Cat pakai.. cantik betul, berkilau!

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI