hamil

Berita gembira daripada pasangan pelakon Shaheizy Sam,36 dan Syatilla Melvin 27 apabila baru sahaja mengumumkan bakal menerima anak kedua tidak lama lagi.

Ramai yang mengetahui, Syatilla pernah keguguran sebelum ini iaitu pada bulan Julai lalu. Redha dengan keguguran tersebut, ternyata pasangan ini dikurniakan rezeki anak sekali lagi.Lebih istimewa, berita kehamilan ini diketahui dan diumumkan pada tarikh hari lahir Sam sendiri.

Pasangan ini juga ada berkongsi gambar imbasan ultrasound bayi didalam Instagramnya sebentar tadi beserta kapsyen seperti berikut;

“Alhamdulillah tak putus rezeki Allah bagi.Ada hikmah bulan lepas Tilla gugur sebab mungkin Allah nak bagi birthday present kat baby besaq ni. Besday besday laki ku♥️ .Sama-sama doakan kami supaya baby ni sihat sampai keluar tengok dunia nanti. Amin ya rabb.”

IKLAN

Sebelum itu dalam posting terdahulu,isteri kepada Shaheizy Sam ini ada memberikan kek sempena hari jadi tersayang suami tersayang. Menariknya, kek tersebut dihiasi dengan ‘puntung-puntung rokok’, sebagai sindiran buat Sam yang merokok.

IKLAN

“Happy birthday my man♥️♥️♥️aku sayang kau sampai mati sezzy sam♥️♥️ .
Anne thank you makbulkan hasrat aku nak cake paling sinis ni. I love you.”

IKLAN

Shaheizy dan Syatilla berkahwin pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Syeriv Samheizy 1 tahun 4 bulan.

Mingguan Wanita mengucapkan Selamat Hari Lahir buat Shaheizy Sam, serta tahniah buat pasangan ini bakal menerima anak kedua. Semoga kandungan membesar dengan sihat dan sempurna serta dipermudahkan sepanjang proses kehamilan.

Sumber: Samtilla