Syamsul Yusof beri ucapan sweet, moga kedua-dua isteriku tenang & banyakkan bersabar. Doakan yang baik-baik. Di sebalik kecaman ramai ke atas perkahwinan keduanya, pengarah tersohor Syamsul Yusof mengambil pendekatan berbeza.

Dilihat tidak mengeluarkan lagi ucapan selepas mengumumkan Ira Kazar selamat dinikahinya di selatan Thailand, anak kepada pengarah Yusof Haslam ini juga tidak membalas kecaman rakyat Malaysia walau ramai meluahkan ketidakpuasan hati mereka.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI : “Ira Sah Menjadi Isteri Saya Di Sisi Syarak Dan Allah” Syamsul Akui Bukan Manusia Sempurna

Ibu Syamsul Tegaskan Tidak Maafkan Mereka Yang Meruntuhkan Kebahagian Sebuah Keluarga

IKLAN

“IRA Pernah Minta Syamsul Pulang Ke Pangkuan Isteri, Anak & Keluarga,” Ayu

Di sebalik semua kontroversi pernikahannya yang menjadi tumpuan sejak Sabtu lalu, sebentar tadi di instagramnya pengarah filem Mat Kilau ini memuat naik satu status di instagramnya.

IKLAN

“Morning! Moga kedua-dua isteriku tenang & banyakkan bersabar. Doakan yg baik2” sambil memaparkan gambarnya dan kedua-dua isterinya selepas selamat bernikah dengan keduanya iaitu Puteri Sarah Liyana dan Ira Kazar.

IKLAN

Ramai lelaki yang mengucapkan tahniah di atas keberaniannya “menentang arus” di sebalik kecaman dan mendoakan yang terbaik dalam rumahtangga.

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI