Sumber/Sumber Foto: Instagram Siti Sarah Raissuddin

Tahniah diucapkan buat pasangan selebriti yang juga kini bergelar usahawan berjaya, Siti Sarah Raissuddin dan Shuib yang bakal menimang cahaya mata keempat tidak lama lagi.

Menerusi perkongsian hantaran sebuah video di akaun Instagram, Siti Sarah berasa sangat bersyukur ke hadrat Ilahi apabila mengetahui dirinya kini sedang hamil.

 

Siti Sarah Hamil Anak Keempat, “Baby baru on the way!”

Pasangan ini telah mendirikan rumah tangga pada 26 Februari 2011. Dan kini dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Siti Sarah akui dirinya baru saja berani untuk umumkan kehamilannya ini selepas yakin kini kandungan sudah semakin kuat.

“Alhamdulillah syukur ya Allah. Permata nombor empat bakal menyusul tidak lama lagi. Baby baru on the way!

“Syukur ya Allah atas rezeki yang Allah kurniakan ini untuk saya dan suami.

“OK, jujur saya tak sangka, lepas enam tahun melahirkan Matin, saya dapat lagi rezeki merasai detik kehamilan baru sekarang.

IKLAN

Minta Maaf Tak Beritahu Awal

“Ramai tanya masa mula-mula dulu, tapi saya tak berani cakap lagi. Sekarang bila rasa kandungan dah kuat, baru saya berani nak bagitahu.

“Minta maaf tau sebab tak bagitahu awal sebab sebelum ini saya pernah ada anxiety, jadi saya tak nak tertekan masa awal kehamilan ini.

“Doakan Saya & Kandungan”

“Saya nak minta anda semua, doakan saya dan kandungan. Saya doakan juga para ibu di luar sana yang mahu merasai saat kehamilan, moga Allah murahkan rezeki kalian untuk hamil dan menjadi ibu. Amin,” katanya.

Baca Disini Juga:

“Bangun 5 Pagi Tolak Troli, Buka Gerai, Barulah Ke Sekolah” Siti Sarah

“Janganlah Kita Mendabik Dada, Lebih Baik Doakan Yang Baik-Baik” Siti Sarah

IKLAN

Doa Dari Rakan Artis

fashasandha
Allah bagi rezeki berlipat kali ganda setelah diuji … Syukur Alhamdulillah. Hebat @shuibsepahtu and Sarah! Inspirasi buat ramai yang bermula dari bawah dan terus berjaya. Tahniah tahniah … proud of you!!!!

eirasyaziraofficial
Alhamdulillah. Congratulations Sarah n Shuib

nouruldepp
Tahniah adik. Akak dah agak tengok posting pegi rumah lama tu. Alhamdulillah tahniah. Take care

anuarzain70
Alhamdulillah.. Tahniah buat @sitisarahraissuddin & @shuibsepahtu semoga segalanya dirahmati & diberkati oleh ALLAH SWT. Aamiin Yaa Rabb…

elizadsharifuddin
Alhamdullillah ibuuuuu happy nye !!! Syukur Alhamdullillah

idayuofficial
@sitisarahraissuddin lama aku simpan rahsia mu…. congrats mummy love u take care okay

sariyanti
Alhamdulillah.. congratulations babe
Sumber/Sumber Foto: Instagram Siti Sarah Raissuddin

IKLAN

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirsasi dan lain-lain. Klik link ini untuk menyertainya:  https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral. Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

Apa yang menarik kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini. Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

Simpan Kira-kira Dan Urus Kewangan, Silap Urus Bisnes Lingkup

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/simpan-kira-kira-dan-urus-kewangan-silap-urus-bisnes-lingkup/

Bisnes Kencang Di Shopee Bersama Coach Zul Dan Master Noorul

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/bisnes-kencang-di-shopee-bersama-coach-zul-dan-master-noorul/

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita – https://www.facebook.com/mingguanwanita/
Instagram Mingguan Wanita – https://www.instagram.com/mingguanwanita/
Twitter Mingguan Wanita – https://twitter.com/MingguanWanita
Telegram : https://t.me/bangkitwanitaMW
Youtube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial