Sumber/Sumber Foto: Serina Redzuawan

Tahniah diucapkan buat Serina Redzuawan yang baru saja selamat bernikah. Berita gembira itu dikongsi sendiri oleh anak kepada Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan ini menerusi di entri akaun Instagramnya.

Serina yang juga ibu kepada dua anak ini mengakhiri statusnya sebagai ibu tunggal dan memilih bernikah secara tertutup.

Serina Bernikah, Selesaikan Yang Wajib Dahulu

Seperti mana yang dinyatakan, Serina memilih jejaka bernama Aidid sebagai suaminya.

“Bismillahirahmanirahim, sempena hari jumaat penuh keberkatan, dengan penuh kesyukuran ke hadrat Allah SWT, Serina nak umumkan saya dah selamat mendirikan masjid bersama Suami majlis nikah kami secara tertutup sahaja.

“Alhamdulillah diselesaikan yang wajib dahulu, benar jodoh pertemuan, ajal maut itu rahsia Allah, kita yg lahir di bumi semuanya dah tertulis di Kitab Loh Mahfuz, Alhamdulillah dia lah yg terbaik yang ALLAH kirimkan buatku untuk menjadi imam serta khalifah dalam keluargaku,” tulis Serina.

Terima Kasih Papa

Serina juga berasa sangat beruntung kerana perkahwinannya direstui oleh bapanya, Chef Wan.

“Terima kasih Papa merestui perkahwinan kami, insyaAllah lepas raya kita buat kenduri doa selamat dan makan di restoran Papa ya.

IKLAN

“Terima kasih juga kepada keluarga serta sahabat yang tak putus beri Serina & Aidid semangat serta doa.

“SAYANG TERIMA KASIH TERIMA SAYA SEADANYA DAN KITA SALING MELENGKAPI KEKURANGAN MOGA MENDAPAT REDHA ALLAH SWT AMINN,” ungkap Serina khas buat suami yang tercinta.

Baca Disini Juga:

‘Penuh Kucing Jaga Jenazah Mama Sebelum Dikebumikan’ Serina Redzuawan

Gurindam Kasih Chef Wan, Serina & Cik Ani Sayang

Sejuk Perut Ibu Mengandung, Pakaian Harian Cik Ani Pun Chef Wan Guna Khidmat Pereka Fesyen

IKLAN

Sumber/Sumber Foto: Serina Redzuawan

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirsasi dan lain-lain. Klik link ini untuk menyertainya:  https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

IKLAN

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral. Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

Apa yang menarik kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini. Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

Simpan Kira-kira Dan Urus Kewangan, Silap Urus Bisnes Lingkup

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/simpan-kira-kira-dan-urus-kewangan-silap-urus-bisnes-lingkup/

Bisnes Kencang Di Shopee Bersama Coach Zul Dan Master Noorul

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/bisnes-kencang-di-shopee-bersama-coach-zul-dan-master-noorul/

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita – https://www.facebook.com/mingguanwanita/
Instagram Mingguan Wanita – https://www.instagram.com/mingguanwanita/
Twitter Mingguan Wanita – https://twitter.com/MingguanWanita
Telegram : https://t.me/bangkitwanitaMW
Youtube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial