[mo_oauth_login]

Cover

Ceritera 4 Beradik Melvin Dari Layar Seni Ke Dunia Bisnes

Keakraban adik beradik ini tidak dapat dinafikan dan mereka umpama pasangan kembar, sukar untuk membezakan antara satu sama lain. Lebih teruja apabila sama-sama terlibat dan berkongsi rezeki dalam mengeluarkan produk kecantikan, Kekasih By The Melvins yang baru setahun jagung berada di pasaran.

Farah Fauzana & Zara Zya Bersahabat Biar Sampai Hujung Nyawa

Februari datang lagi. Februari sinonim dengan bulan cinta dan kasih sayang. Kasih sayang itu metaforanya luas, tidak termaktub kasih itu hanya pada kekasih semata, sayang itu merangkumi kasih pada ibu bapa, keluarga dan juga sahabat. Edisi kali ini menyatukan dua sahabat selebriti akrab; Fara Fauzana dan Zara Zya.

Jaga Sebaiknya Cinta Sepenuh Hati, Ikrar Cinta Azlan Buat Elly Mazlein

“Di hadapan semua, saya berjanji akan menjaga Elly Mazlein dengan baik dan akan cinta awak sepenuh hati saya. I Love You.” Ikrar Mohamad Azlan.

Eidrees Nombor Satu Dalam Hidup Anzalna & Hanif

Kehadiran Mohamad Eidrees Hanif pada akhir Mei 2019 lalu telah memberi kegembiraan kepada Anzalna Nasir dan suaminya, Hanif Zaki. Agak lama juga pasangan muda ini ‘berbulan madu’ sebelum kehadiran Eidrees sebagai pelengkap keluarga.

7 Tahun Sulam Kasih, Akhirnya Farah Nabilah Jadi Suri Hidup Amirul

Pada tanggal 20 Disember lalu bertempat di Hotel Royale Chulan Damansara, pelakon cantik yang terkenal menerusi drama Titian Cinta, Farah Nabilah, 27, sah menjadi suri hati kepada juruterbang, Mohamed Amirul Yunus, 28, dengan sekali lafaz tepat jam 9.04 malam.

“Saya Akan Terus Berjuang Demi Suami Dan Anak-Anak” – Elyana

Elyana mengakui pada peringkat awal apabila disahkan kanser, dia sememangnya zero tentang penyakit nan satu ini. Ketika itu masih belum pandai mencari maklumat tentang penyakit ini di internet dan tiada tempat untuk dirujuk melainkan doktor bagi mendapatkan informasi kala itu.

Erti Bahagia, Izara Aishah, Diana Danielle & Hana Aqeela

Mingguan Wanita berpeluang menggandingkan tiga pelakon hebat drama ini iaitu Izara Aishah, Diana Danielle dan Hana Aqeela sebagai penghias muka hadapan. Ikuti perbualan dengan artis hebat ini.

DR. Say Shazril Viral Setelah Terbuka Mengaku Dirinya Tak Subur

Bukan mudah untuk seorang lelaki itu, tambahan lagi dikenali ramai membuat pengakuan. Bahkan pengakuan itu bukan 'biasa-biasa'. Perkataan mandul itu boleh mencetuskan perbalahan 'perang dunia ketiga' dan mana-mana lelaki pun akan terbakar sisi egonya jika dilabel sebegitu. Sebaliknya dengan penuh ramah, lelaki ini tidak mengelak ataupun mengalihkan soalan mengenai isu sensitif sebegini.

Pernah Pakai ‘Kasut Mulut Buaya’ Azlan Dedah Rahsia Jadi Jutawan!

Pertama kali dipertemukan, penulis tidak menyangka pemilik nama sebenar Muhammad Azlan Abdullah @ Ali, 32, merupakan seorang usahawan berjaya yang telah pun bergelar jutawan. Dia yang hadir bersama isteri dan anak-anak kelihatan cukup sederhana. Bahkan, sepanjang sesi fotografi berlangung, Muhammad Azlan ternyata sangat ramah dan bersikap rendah diri.

Perjalanan Ibadah Hajah Muda, Wany Hasrita & Amira Othman

Terasa bertuah apabila MW berpeluang menggandingkan kedua-dua hajah muda ini seminggu selepas sekembalinya mereka daripada mengerjakan ibadah haji. Banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh kedua-duanya yang boleh dijadikan panduan kepada semua pembaca MW.

Datuk Aishah Kongsi Pengalaman Mistik “Apa Penyakit Saya Tak Pernah Rasa?...

Datuk Aishah kongsi pengalaman diserang penyakit misteri. Rupa-rupanya dalam diam Datuk Aishah menyatakan dirinya pernah diserang penyakit misteri.Sewaktu ditemubual di majlis sesi mesra bersama...