Sebagai ketua keluarga, Fazley tak sangka Raf & Mawar akhirnya ambil keputusan berpisah. Benarlah jodoh pertemuan semuanya di tangan Allah SWT.

Menerusi perkongsian di portal berita abang kepada Raf Yaakob, Datuk Fazley menerangkan dirinya tidak tahu adiknya mengambil keputusan untuk berpisah dengan pasangan Mawar Rashid.

Sebagai Ketua Keluarga, Fazley Tak Sangka Raf & Mawar Berpisah

Terbaru pasangan bahagia, Mawar dan Raf mengeluarkan kenyataan di laman sosial masing-masing memaklumkan mereka sudah berpisah.

Untuk rekod, Mawar dan Raf disatukan sebagai suami isteri di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur pada tahun 2017. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Raden Muhammad, 4, Raden Seri Rosabella Cinta, 2, dan Raden Seri Riyanna Sayang, 10 bulan.

Fazley turut menyatakan dirinya mengetahui konflik rumah tangga adiknya namun tidak menyangka akhirnya mereka memutuskan untuk berpisah dan berkongsi perkara itu di media sosial.

“Sebelum ini saya hanya beri mereka ruang untuk selesaikan masalah rumah tangga. Saya pun tahu tentang perpisahan mereka ini di media sosial.

“Sebagai ketua keluarga saya harap mereka diberi ruang untuk melalui perjalanan ini”.

“Doakan Terbaik Buat Mereka” Fazley 

“Saya tetap mendoakan yang terbaik buat mereka. Saya yakin keputusan yang dibuat adalah atas perbincangan dua orang dewasa.

IKLAN

“Rasanya bukan posisi saya untuk terus bercakap tentang isu rumah tangga mereka.

“Saya tidak mengikuti perkembangan mahkamah mereka. Kita tunggu sahaja kenyataan dari mereka nanti,” kongsinya seperti mana dipetik menerusi mStar Online.

Sebagai Ketua Keluarga, Fazley Tak Sangka Raf & Mawar Akhirnya Ambil Keputusan Berpisah

Sebagai Ketua Keluarga, Fazley Tak Sangka Raf & Mawar Akhirnya Ambil Keputusan Berpisah

IKLAN

Menarik Disini : ‘Umur 26 Dapat Beli Banglo..’ Mawar Rashid Sedih Dikata Materialistik

Tanggal Tudung, Mawar Rashid Mohon Maaf Gagal Untuk Terus Istiqamah

IKLAN

Sumber: mStar Online

Foto : Instagram Mawar Rashid

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Tip rumahtangga bahagia dan harmoni kata Bella suami isteri kenalah saling tolong menolong buat apa kerjapun kenalah bersama-sama.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI