denim

Pelik. Satu rekaan seluar jeans unik dengan kesan basah seperti terkencing dijual pada harga RM 293. Ilham ini datang daripada label fesyen di London.

Dijual Pada Harga RM 293

Jenama fesyen di London, Wet Pants Denim memperkenalkan rekaan seluar jean unik yang mempunyai kesan basah seperti terkencing pada bahagian kelangkang mereka, lapor akhbar The Sun semalam.

Dijual pada harga £50 (RM293), seluar jean itu dicelup dengan dua tona warna berbeza yang memberi kesan basah.

Rekaan Seluar Jeans Unik Dengan Kesan Basah

Menurut jenama tersebut, rekaan itu dikeluarkan bagi memberikan rasa selesa kepada pemakai dan akan menjadi satu trend yang kekal di pasaran.

“Dengan memakai seluar jean ini, artis, selebriti media sosial dan sesiapa sahaja boleh bergaya biarpun seluar mereka mempunyai kesan basah seperti terkencing.

“Kami mengetengahkan gaya tersebut agar pemakainya berasa yakin memakai seluar yang kononnya basah terutama di bahagian kelangkang mereka,” kata Wet Pants Denim pada laman webnya.

Baca Juga Di sini:

IKLAN

Budaya Pelik Perkahwinan Serata Dunia

Bercuti Di Hotel Unik Lagi Pelik

Seluar jean tersebut direka mengikut tempahan individu serta warnanya dicelup menggunakan tangan bagi memastikan setiap helai rekaan itu adalah berbeza. – AGENSI

MW: Fikir banyak kalilah kalau nak beli pun. Dalam macam-macam efek, kenapalah pereka seluar ni pilih kesan terkencing.

IKLAN

Sumber/ Foto: Kosmo Online/ AGENSI

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirsasi dan lain-lain. Klik link ini untuk menyertainya:  https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral. Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

IKLAN

Apa yang menarik kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini. Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Rekaan Seluar Jeans Unik Dengan Kesan Basah Dijual Pada Harga RM 293

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

Rekaan Seluar Jeans Unik Dengan Kesan Basah Dijual Pada Harga RM 293

Buat Aneka Kuih Frozen. Confirm sedap, laku keras. Dibuka pada 24 Julai 2021. Peserta diberi tunjuk ajar menyediakan beberapa jenis makanan sejuk beku yang laris di pasraan seperti donut, samosa, pizza dan banyak lagi. Sila klik pautan ini untuk pendaftaran  //toko.ideaktiv.com/product/buat-aneka-kuih-frozen-confirm-sedap-laku-keras/

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita – https://www.facebook.com/mingguanwanita/
Instagram Mingguan Wanita – https://www.instagram.com/mingguanwanita/
Twitter Mingguan Wanita – https://twitter.com/MingguanWanita
Telegram : https://t.me/bangkitwanitaMW
Youtube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI