Dalam meraikan jasa ayah, ramai yang mengambil peluang memberikan ucapan selamat untuk suami mahupun bapa masing-masing. Sebak membaca ucapan Elyana untuk suami tercinta.

Penyanyi, Elyana yang menghidap kanser limfoma sejak 2012, baru-baru ini memohon doa agar proses rawatan radioterapi dirinya berjalan lancar. Malah, tubuhnya juga kelihatan semakin susut.

Bila mana Elyana menulis ucapan Selamat Hari Ayah untuk suaminya, rata-rata yang membaca berasa sebak dengan kata-kata yang diluahkan.

Ramai yang terus mendoakan agar Elyana segera sembuh dan dapat bertahan dengan ujian kanser yang dihadapinya.

Baca sini : Elyana mohon doakan kesihatan cepat sembuh, kena buat rawatan radioterapi 10 sesi.

IKLAN

Sebak ucapan Elyana ini,

Selamat Hari Ayah @khairulhussin75 .
Bonda,Cinta and Cahaya sayang sangat kat ayah.Kalau ayah tak ada,kitorang tak best..mesti nak kena ada ayah. Sebab ayah our superhero… semua ayah boleh buat,kecuali pasang2 kabinet ,katil,dan apa je yang ada skru tu memang ayah tak pandai.

Nasib baik bonda power part tu.

IKLAN

Sebab tu bonda selalu doa biar bonda pergi dulu dari ayah. Sebab tak boleh hidup, and tak best kalau tak ada awak.

Sememangnya dalam keadaan isteri diuji sakit, keberadaan suami di sisi itulah yang memberi kekuatan emosi buat isteri.

IKLAN

Biar pun tidak dapat merasai sakit pedih yang isteri tanggung, namun pengertian dan keprihatinan suami yang baik dan bertanggungjawab, sedikit sebanyak mengurangkan rasa sakit yang isteri hadapi.

Mingguan Wanita : Mendoakan agar Elyana segera sembuh daripada penyakitnya. Semoga Allah memberi kekuatan dan keringanan kepada Elyana yang disayangi ramai ini.

Sumber/Foto : Elyana

Untuk dapatkan info berkaitan kursus keusahawanan anjuran Mingguan Wanita, join telegram BANGKIT Wanita : https://t.me/bangkitwanitaMW