Adakalanya masalah gigi rosak pada anak-anak kecil memang tak dapat dielakkan, walaupun selalu gosok gigi setiap hari.Bila gigi rosak, hitam dan ‘rongak’ memang boleh menjejaskan keyakinan diri anak untuk berkomunikasi dan berhadapan dengan orang. Memang menjadi impian, agar dapat mengukir senyuman dengan sebaris gigi yang menawan.

Selebriti dan usahawan Wawa Zainal, juga mempunyai dilema ini. Anak keduanya Hayla Maghfirahtul Adzkiyaa, 6 mempunyai masalah gigi rosak. Inginkan kebahagian dan kegembiraan anak perempuannya ini, Wawa telah menunaikan impian Hayla untuk mempunyai sebaris gigi cantik tersusun dengan memasang crown dan gigi palsu pada anaknya di klinik gigi baru-baru ini.

Finally impian Hayla menjadi kenyataan. Cun tak Hayla Adzkiya ada gigi?

Macam Attar, Wawa tak pasang gigi memandangkan dia pun dah 8 tahun, jadi biar je tumbuh sendiri. Cuma buang gigi yang dah rosak je.

Untuk Hayla, Wawa buat crown dan gigi palsu macam orang tua ni ha apa ntah nama dia. Dan both kena ambil GA ( ditidurkan ) masa operate buang gigi dan alhamdulillah after diorang bangun takde rasa sakit pun.

Korang yang ada anak gigi rosak jangan down tau. Wawa pun habis kena tuduh tak pandai jaga gigi anak, padahal gosok je (gigi) 2 kali sehari. Cuma silapnya lambat jumpa dentist je hehe

Terdahulu, Wawa dan Aeril juga mempunyai dua orang anak iaitu Ahmad Fakhruddin Attar,8 dan Aya Soffya, 2.

IKLAN

Baca Lagi Di Sini:
Aeril Zafril & Keluarga Bersyukur, Terselamat Jadi Mangsa Cubaan SIHIR

MW:Memang kesian jika anak-anak kecil mempunyai masalah gigi rosak.Boleh hilang keyakinan diri. Tahniah Hayla, comel sangat bila senyum dengan sebaris gigi yang menawan.

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirasi dan lain-lain.

Klik link ini untuk menyertainya: https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

IKLAN

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral.Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

Apa yang menarik, kursus-kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini.Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

JOM PANDAI BAKERI. BUAT DUIT JUAL KEK DAN ROTI
Dibuka dalam dua pilihan tarikh iaitu pada 12 Jun dan 26 Jun 2021. Peserta akan mengadun dan membakar sendiri adunan agar dapat kenal pasti formula menghasilkan satu adunan sempurna bagi kek dan roti. ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-pandai-bakeri-buat-duit-jual-kek-dan-roti/ )

IKLAN

JOM JAHIT BAJU KURUNG. BUAT DUIT JAHIT DI RUMAH
Orang kata kalau pandai jahit baju kurung, maka nak jahit pelbagai jenis baju lain akan jadi lebih mudah. Kursus dijalankan dalam dua pilihan tarikh iaitu 12 Jun dan 26 Jun 2021 ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-jahit-baju-kurung-buat-duit-jahit-di-rumah/ )

Mingguan Wanita juga boleh diikuti di

YouTube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

Telegram: https://t.me/bangkitwanitaMW

Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita

Instagram: https://www.instagram.com/mingguanwanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita