ceraii2

Mungkin sudah tertulis jodoh mereka hanya sampai di situ, maka bercerailah pasangan di Amman, Jordan ini. Covid-19 hanyalah asbab yang menjadi penceraian mereka.

Biar pun agak ralat kerana lelaki ini meninggalkan isterinya yang sudah tiga kali dijangkiti Covid-19, namun kejadian ini patut menjadi pengajaran buat mak-mak semua. Tiga kali isteri dijangkiti Covid-19, lelaki ini sanggup akhiri perkahwinan 15 tahun. Begitu nekad sekali. 

Bengang Tiga Kali Isteri Dijangkiti

Bengang tiga kali isterinya dijangkiti Covid-19 menyebabkan seorang lelaki di Amman, Jordan nekad menceraikannya.

Memetik Gulf News, lelaki itu sanggup mengakhiri perkahwinan mereka selama 15 tahun itu kerana tidak mahu dijangkiti Covid-19.

Menurut lelaki itu, perceraian itu sebagai hukuman kerana kecuaian isterinya hingga dijangkiti wabak itu sebanyak tiga kali dalam beberapa bulan.

Baca Juga Di sini: 

COVID-19: Pendaftaran VAKSIN Dibuka Kepada Orang Ramai Mulai 1 MAC

Rasa Tak Sedap Badan, Syafiq Farhain Jalani Ujian Calitan & Dapati Positif Virus Covid-19

Jururawat Dijangkiti Covid-19 Ketika Kandungan 30 Minggu Meninggal, Syukur Bayi Berjaya Diselamatkan

IKLAN

Penceraian Ini Adalah Hukuman

“Saya menceraikan isteri saya dan tidak merujuknya kembali walau apapun terjadi.

“Dia dijangkiti Covid-19 sebanyak tiga kali kerana kerap keluar membeli-belah bersama rakannya.

“Saya tidak mahu mati kerana kecuaiannya itu,” katanya dalam hantaran di Facebook.

Sejak beberapa minggu kebelakangan ini, negara itu menyaksikan lonjakan kes Covid-19 yang belum pernah berlaku sebelum ini.

Setakat ini, negara yang mempunyai 10 juta populasi itu merekodkan 659,250 kes jangkitan termasuk 7,646 kematian dan 581,170 sembuh.

IKLAN

MW: Apa yang berlaku pasti sahaja sudah melampaui batas, jika tidak pasti suaminya tidak tergamak untuk bercerai dengan isteri yang telah lama berkongsi hidup. Tolak ansur dan cuba ambil perhatian dengan setiap pesanan serta nasihat pasangan demi kebaikan bersama.

Sumber: myMetro

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirsasi dan lain-lain. Klik link ini untuk menyertainya:  https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral. Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

IKLAN

Apa yang menarik kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini. Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

Tiga Kali Isteri Dijangkiti Covid-19, Lelaki Ini Sanggup Akhiri Perkahwinan 15 Tahun

Simpan Kira-kira Dan Urus Kewangan, Silap Urus Bisnes Lingkup

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/simpan-kira-kira-dan-urus-kewangan-silap-urus-bisnes-lingkup/

Tiga Kali Isteri Dijangkiti Covid-19, Lelaki Ini Sanggup Akhiri Perkahwinan 15 Tahun

Bisnes Kencang Di Shopee Bersama Coach Zul Dan Master Noorul

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/bisnes-kencang-di-shopee-bersama-coach-zul-dan-master-noorul/

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita – https://www.facebook.com/mingguanwanita/
Instagram Mingguan Wanita – https://www.instagram.com/mingguanwanita/
Twitter Mingguan Wanita – https://twitter.com/MingguanWanita
Telegram : https://t.me/bangkitwanitaMW
Youtube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI