Sebelum tidur, selalu tak anda berborak-borak, lebih kurang pillow talk dengan pasangan? Atau letak je bantal di kepala, terus tidur. Begitulah mak-mak kan.

Tapi sebenarnya, pillow talk ini sangat membantu dalam hubungan suami isteri. Rasanya mesti macam-macam cerita yang nak diulas apa yang dilakukan sepanjang hari.

Namun, ada juga pasangan yang ambil mudah dan tak kisah tentang pillow talk ini, maklum sajalah, seharian sudah berceirta, bila dah mengantuk memang tak sempat nak bercerita pun.

Inilah salah satu cara untuk kita dan pasangan kekalkan momentum cinta. Seperti yang dikongsikan oleh Imam Muda Hassan ini.

Baca Artikel Menarik Lain Di Sini: Suami Isteri Kena Ada ‘We Time’. Inilah Masa Nak Luah Perasaan Yang Terbuku

Boleh Nak Tunjuk Sweet Suami Isteri Di Media Sosial, TAPI Janganlah Keterlaluan

Info Lebih Menarik Lagi DI SINI

IKLAN

Pillow Talk, Bersembanglah Sebelum Tidur

Penting ke?

Bagi pasangan yang sudah lama berumahtangga dan sudah semakin kurang bercakap, ambillah peluang untuk ‘pillow talk’.

Sebenarnya masih banyak lagi kisah-kisah lama, pengalaman manis dan pahit pasangan kita yang masih kita belum tahu.

Setahun ada 365 hari.
Kita berkahwin dengan pasangan pada usia pasangan 25 tahun.
Kebiasaannya manusia mula mengingati peristiwa sekitar usianya 5 tahun.
Ini bermakna ada 7,300 kisah pasangan yang boleh diceritakan (365 hari x 20 tahun).
20 tahun sebelum dia berkahwin dengan kita, pasti banyak kisah-kisah best yang masih belum dia ceritakan pada kita.
Itu belum dicampur lagi dengan kisah dia di tempat kerja, kisah anak-anak kita, kisah politik, kisah negara, dan macam-macam lagi.

Jadi terlalu banyak cerita yang boleh kita sembang dengan pasangan sebelum tidur.
Anda semua tahu kan, pillow talk ni adalah salah satu cara yang baik untuk kekalkan momentum cinta!

IKLAN

Mingguan Wanita : Betul sangat, tak perlu takut tak ada cerita tapi sebenarnya, pillow talk dengan pasangan tidak akan habis.

Sumber: Imam Muda Hassan

Baca Menarik Lagi DI SINI: Mak Ayah Sibuk Nak Ber’Me Time’, Sudahnya Anak-anak Yang Terabai

IKLAN

Bangkit Wanita Mingguan Wanita

Group khas buat semua wanita B40 dan M40 yang mahu bangkit maju dari kehidupan sekarang menerusi perkongsian tip, promosi kursus anjuran Mingguan Wanita, perkongsian kisah inspirasi wanita. #langkahyakinlakarkejayaan

https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita