Sarah berhak bahagia, pengorbanannya tak dihargai & dirampas dengan kejam, Datin Patimah beri sokongan. Kemelut rumahtangga Syamsul dan isteri pertama, Puteri Sarah Liyana menuju ke puncaknya.

Jika sekitar tengahari tadi Syamsul berkongsi agar kedua-dua isterinya kekal tenang dan banyakkan bersabar tetapi nampaknya perkongsiannya di instagramnya itu “dibalas” oleh Sarah dengan tindakan lebih hebat.

Di instagramnya yang menerima banyak sokongan dari rakan artis dan ramai wanita, Sarah minta dirinya dilepaskan kerana tidak sangggup bermadu sama sekali dengan Ira Kazar yang juga isteri kedua Syamsul.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :-Syamsul Yusof Beri Ucapan Sweet, Moga Kedua-dua Isteriku Tenang & Banyakkan Bersabar. Doakan Yang Baik-Baik

Ibu Mertua Puteri Sarah Doakan “Semoga Allah Gantikan ‘Ayah’ Yang Lebih Baik Untuk Cucu-Cucu Saya” 

Puteri Sarah Mahu Kebenaran Sebelum Buat Keputusan Tentang Hati

IKLAN

Berkongsi luahan hati di instagramnya, Sarah menulis :- Kepada Mohd Shamsul, oleh kerana awak masih block saya sehingga sekarang dan masih gagal untuk berbincang, saya minta lepaskan saya kerana awak masih gagal menjalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga serta awak adalah seorang suami yang toxic dan narcissistic.

Jika sebelum itu di insta storinya dirinya menulis malu Syaikhul dan Sumayyah ada ayah macam ini selain menulis orang jahil akan serlahkan kejahilannya walau pun dia disangka berilmu.

Sarah Berhak Bahagia, Pengorbanannya Tak Dihargai & Dirampas Kejam, Datin Patimah Beri Sokongan

IKLAN

Di sebalik sokongan dari orang ramai diterima yang memahami penderitaaan dialaminya itu kerana 4 tahun menanggung derita, dilihat ibu mentuanya, Datin Patimah kekal bersama menantu kesayangannya itu.

Sebaik Sarah memuat naik mahu menuntut cerai kerana tak mahu bermadu, di bahagian komen Datin Patimah menulis :- Puteri Sarah Liyana berhak untuk bahagia. Sebagai isteri dan ibu yang telah melahirkan Syaikul dan Summayah langsung tidak dihargai segala pengorbanan! Kebahagiaanya telah dirampas dengan kejam oleh mereka. Dia ditinggalkan terkapai-kapai menguruskan anak-anak yang sedang membesar. Adilkah semua ini? Tulisnya yang dilihat langsung tidak menyebelahi Syamsul anaknya sendiri.

Sarah Berhak Bahagia, Pengorbanannya Tak Dihargai & Dirampas Kejam, Datin Patimah Beri Sokongan

IKLAN

Ya, inilah ibu mentua yang baik yang sentiasa memastikan hati menantu dijaga. Jika benar anak salah, sudah dinasihati dan pasti dirinya mahu melihat Sarah bahagia walau tindakan Sarah meminta cerai itu menggegarkan tiang arash. Moga apa jua keputusan semoga segalanya terbaik buat mereka yang sedang diuji.

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.