Menarik resipi kali ini terutamanya bagi yang nak kurus dan mempuynai berat badan berlebihan. Bila berat, secara tak langsung mulalah kaki pun rasa sakit.

Mungkin ini pakej bila berat badan berlebihan dan kaki pun rasa sakit sebab menampung berat badan. Bukan senang nak kurus, kena senaman dan diet. Ini salah satu perkara yang perlu dilakukan bila nak turunkan berat badan.

Perkongsian daripada Habibah Badar Bajrai boleh membantu dalam usaha nak kurus dan sekaligus untuk hilangkan sakit kaki. Boleh cuba.

Baca Artikel Menarik Lain Di Sini: Makan Ayam Goreng Boleh KURUS, Inilah Tip Diet PALING MUDAH Tapi Ada Syaratnya

Sebab Nak Cepat Kurus, Perut Bengkak Minum Teh Hijau, Air Lemon Berlebihan, Berpadalah!

Info Lebih Menarik DI SINI

Nak Kurus, Ambil Minuman Ini

Dalam banyak banyak resipi yang pernah share, ini lah satu satunya resepi paling best dan paling power untuk kuruskan badan dan hilangkan sakit kaki.

Resipi lain best jugak. Tapi feedback dia, tak sehebat feedback dari resipi ni.

Sebab ia membantu hilangkan:

1. Berat badan
2. Lemak berlebihan
3. Perut buncit macam mengandung 4 bulan
4. Sakit kaki yang berlarutan
5. Hilangkan sakit lutut yang selalu ragut keselesaan

Kalau ada yang turun 10 ke 15 kilo tu memang senang sesangat. Tapi lagi luar biasa, bila ada beberapa orang yang berat lebih 3 angka, boleh turun lebih 40 kilo.

Begitu juga yang sakit kaki.

IKLAN

1. Dari duduk masa sembahyang, dah boleh sembahyang berdiri
2. Siapa yang jalan sikit kaki dah sakit, dah boleh jauh sedikit
3. Dari lutut bisa bisa, dah boleh naik tangga

Apa yang penting, kena minum air rebusan ini secara KONSISTEN. Sebab ni semua bahan natural saja. Ambik masa sikit baru nampak hasil.

Yang penting, jangan pandai-pandai ubah resepi. Wajib guna Kayu Manis Ceylon, kayu manis asli.

Kayu manis biasa tu tak sesuai untuk minum hari hari. Nanti boleh tingkatkan risiko rosak hati.

Madu pula pastikan madu asli. Madu tak asli tu campuran gula. Kalau badan tak kurus, sakit kaki tak hilang, diabetes menjelma, penyakit lain yang datang.

.
RESIPI KURUS DAN SAKIT KAKI

1 liter air
2 batang serai
7 biji cengkih
1 batang Kayu Manis Ceylon
3 hiris halia di ketuk
1 biji lemon
Madu

Cara Membuat:
1. Rebus semua bahan kecuali madu dan lemon selama 15-20min. Tutup api, ambil setengah gelas air rebusan, tambah setengah gelas air biasa, perah satu hirisan lemon dan tambah 1 sudu madu.
2. Minum ketika masih suam sebelum makan.
3. Baki air rebusan, boleh disimpan dalam peti sejuk. Bila nak minum, ambik setengah gelas dan campur setengah gelas air panas. perah lemon dan tambah madu. Kena minum suam suam.

IKLAN

Hasilnya?

Dah la kurus, perut kempis, pastu badan rasa bertenaga dan ringan. Boleh jadi detox gak!

Mingguan Wanita : Siapa yang nak turunkan berat badan, bolehlah cuba cara semulajadi ini. Tapi, pastikan konsisten ye!

Sumber: Habibah Badar Bajrai

IKLAN

SERTAI & DAFTAR SEKARANG KURSUS KEMAHIRAN ASAS BANGKIT WANITA:


Yuran murah dan berbaloi-baloi. Klik link di bawah ini:

Jahit Baju Kurung Pesak : https://toko.ideaktiv.com/product/jom-jahit-baju-kurung-buat-duit-jahit-di-rumah/

Cookies Viral : https://toko.ideaktiv.com/product/cookies-viral-buat-sampai-jadi/

Kuih Frozen : https://toko.ideaktiv.com/product/aneka-kuih-frozen/

Roti & Bun : https://toko.ideaktiv.com/product/asas-bakeri/

Untuk pertanyaan hubungi : 0196328758

Mingguan Wanita boleh diikuti juga di telegram :

https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita