Raja Ema tak layan mesej nakal budak muda. Pelakon dan penyanyi 80-an yang pernah popular dengan lagu Jejaka Idaman dan Angan-Angan yang juga pemilik nama lengkap, Raja Ema Raja Ibrahim lebih selesa hidup sebagai ibu tunggal dan tinggal bersama anak-anaknya.

Raja Ema yang juga anak kepada Allahyarham Seniwati Yusni Jaafar juga begitu mengunci rapat soal kehidupan peribadinya selepas bergelar ibu tunggal lebih 20 tahun. Terbaru Raja Ema mendedahkan pernah menerima mesej nakal daripada pengikut di media sosial miliknya yang mahu mendekati dirinya.

Raja Ema Tak Layan Mesej Nakal Budak Muda

Namun ibu kepada dua anak, Putera Ammar dan Putera Al Kashah ini juga memberitahu terdapat segelintir golongan muda juga memberikan komen kurang menyenangkan. Namun Raja Ema tidak pernah ambil peduli sebaliknya hanya bertindak membuat tapisan setiap mesej diterima di laman sosial miliknya.

“Ada juga mesej-mesej nakal tapi mereka tidak berani melampau dan kebiasaannya pembantu akan tapis semua mesej yang diterima.

“Gangguan di media sosial itu perkara biasa sebab saya anggap mereka ini budak-budak… Kalau saya layan boleh jadi gaduh, jadi lebih baik biarkan sahaja.

“Kalau nak terangkan setiap soalan yang diberi pun susah sebab mereka tidak rasa apa saya lalui.

“Kalau ada cuba pikat, saya selalu beritahu saya ‘single but not available’. Saya gembira kehidupan bersama anak-anak. Mereka pun semua sudah besar dan kami selesa begini,” ungkap Raja Ema seperti mana dipetik menerusi mStar Online.

IKLAN

Sibukkan Diri Dengan Lakonan & Perniagaan

Raja Ema juga lebih selesa hidup sendiri selepas bercerai dengan bekas suami iaitu penyanyi Sheqal pada 1999.

“Saya juga sibuk dengan kerja termasuk perniagaan makanan yang diusahakan. Semua itu sudah cukup buat saya gembira dan selesa hidup tanpa pasangan,” kongsinya lagi.

Raja Ema Tak Layan Mesej Nakal Budak Muda, Selesa Hidup Menjanda Bersama Anak-Anak

 

IKLAN

Raja Ema Tak Layan Mesej Nakal Budak Muda, Selesa Hidup Menjanda Bersama Anak-Anak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ema (@rajaema)

Menarik Disini: Usia 54, Raja Ema Akui Malas Fikir Soal Jodoh “Tiada Istilah Sunyi Dalam Hidup Saya”

Ruhil Amani Rupanya Sudah 4 Tahun Bergelar Ibu Tunggal “Sedaya Upaya Memayungi, Tidak Kecewakan Anak-Anak”

IKLAN

Mingguan Wanita : Semoga Raja Ema dipermudahkan segala rezeki dalam kehidupan. 

Sumber : mStarOnline

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Tip rumahtangga bahagia dan harmoni kata Bella suami isteri kenalah saling tolong menolong buat apa kerjapun kenalah bersama-sama.