Sumber / Sumber Foto : Instagram Ozlynn

Makan kat restoran mewah pun Ozlynn suap anak. Anak merupakan aset dan anugerah yang paling bernilai kepada kedua ibu dan bapa.

Lumrah seorang ibu akan mendahulukan anak dalam setiap apa yang dilakukan. Apatah lagi dalam bab makan, ibu sanggup berlapar dan suapkan anak makan sebelum dia menikmati hidangan.

Begitu juga dengan luahan yang dibuat oleh pelakon Ozlynn Wati, sebagai seorang ibu seperti mana wanita lain dia akan mendahulukan anak-anak di meja makan. Bukan saja di rumah malah tatkala menikmati hidangan di restoran mewah.

Makan Kat Restoran Mewah Pun Ozlynn Suap Anak

Ibu enam cahaya mata dan isteri kepada pelawak, Johan ini juga menerusi perkongsian di akaun rasmi Instagramnya menyatakan walaupun menikmati makanan di restoran mahal namun tetap suap anak-anak menggunakan tangan.

IKLAN

“Mak-mak… bubuh la restoran mahal tang mana pun, kalau kata kena suap anak confirm pakai tangan mesti yang terbaik dan terpaling best.

“Anak kena hadap la kan. Yang pasti mulut tu nak pi mana kemahin luas nganga.

Kadang Tak Sempat Makan

“Kadang kalau makan kat luar, lepas kita suap anak-anak turn kita pula. Lepas itu anak kecil dah nangis, jadi tak sempat la kadang makan.

“Cuma dapat rasa saki baki di jari dan pinggan bekas suap anak sikit terus kenyang,” tulis Ozlynn.

Sememangnya sudah menjadi lumrah ibu-ibu di luar sana yang punya anak kecil mempunyai pengalaman seperti Ozlynn. Namun kenangan tersebut cukup indah dan ibu-ibu yang melaluinya akan rasa rindu apabila anak-anak sudah dewasa.

Menarik Lagi : Tamat Pantang 100 Hari Ozlynn Syukur Kesihatan Dalaman Makin Pulih “Sibuk Shooting Sekali Pam Susu Dapat 6-7oz”

IKLAN

Bilik Rahsia Ozlynn Persis Kedai Runcit, Hanya Mak-Mak Mengerti Keseronokan Ini

“Air Tangan Tu Penting!” Komen Peminat

Menerusi ruangan komen ramai yang memberikan komen dan antara komen yang diberikan menyatakan “Air Tangan Tu Penting!”.

“Yes and puas hati lah kalau suap boleh tau byk mana anak dah makan and setel…weiii nant dah besar dah berkelaurga inilah dijadikan memories buat kita dan anak-anak…air tangan tu yang penting!!” mariaarnais23

IKLAN

Mingguan Wanita: Seronok tengok anak-anak makan banyak bila disuap.

Sumber / Sumber Foto : Instagram Ozlynn

Follow kami di :

Facebook : https://www.facebook.com/mingguanwanita
FB Grup Cerita Mak-mak Hari Ini : https://www.facebook.com/groups/ceritamakmak
Website: https://www.mingguanwanita.my/
Instagram : https://www.instagram.com/mingguanwanita/?hl=en
YouTube: https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial/featured
Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita?lang=en
Telegram MW: https://t.me/mingguanwanita