panjang umur

Kalau nak tahu rahsia panjang umur, peluklah isteri. Tak perlu stres-stres. Sebabnya pelukan itu akan meredakan tekanan.

Sementara masih hidup ini, amalkanlah tip ini selalu.Sebabnya kajian menunjukkan pelukan ini akan mengeluarkan hormon gembira. Janganlah lokek pelukan, sebabnya bila isteri gembira anda pun bahagia.

Lakukan Ini Semasa Memeluk Isteri

1. Ungkapkan Sayang Di Bibir

Bukan kena keluar duit pun nak kata ‘I Love You’, ‘Saya Sayang Awak’ atau ‘Terima Kasih Sayang’. Cuma modal air liur saja. Kalau semudah itu pun tak boleh buat, macam mana isteri nak memberi kebahagiaan pada keluarga?

IKLAN

2. Gurau Senda

Kalau masa bercinta boleh saja beri ayat-ayat power, bila dah jadi yang sah haruslah lebih hebat ayat powernya ya tak? Jangan ayat ke lain sudah!

3. Pujuk Memujuk

Kadang kala suami tak sedar yang kata-katanya menyakitkan hati isteri. Walaupun isteri tak kata, tapi tak salah minta maaf dan berikan pujukan manja. Isteri akan lebih menghargai nanti.

IKLAN

4. Peluk Cium Tak Salahkan

Biarpun usia perkahwinan dah sampai ke fasa ke matang, jangan malu nak peluk isteri. Sebabnya orang perempuan ini, makin berusia makin sensitif jiwanya. Lagilah bila dia dah faham perangai suaminya macam mana, dia takkan meluah sangat pun ke tak puasan hatinya. Pelukan suami selalunya jadi ubat/penawar hatinya yang hiba itu. Tak perlu lama… seminit dua pun dah memadai.

Ketahui Waktu Terbaik Memeluk Isteri –>> Klik Sini

IKLAN

Terbuktikan, 4 saranan yang diberikan ini memang memberi manfaat yang baik untuk hubungan suami isteri. Tak lama manapun, dua minit saja!

via Mingguan Wanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI