Jom usahawan PKS! Kembangkan perniagaan anda. Kepada semua peniaga Perusahaan Kecil Dan Sederhana (PKS) jangan lepaskan peluang anda untuk merebut peluang menyertai pengalaman hebat di ASTRO.

Sertai MINGGU POWER UP BERSAMA ASTRO dan anda juga berpeluang mengembangkan perniagaan anda!

Dibimbing Dengan Trend & Pemahaman Strategi Pemasaran

Bukan mudah untuk dibimbing terutamanya dari segi strategi pemasaran, Astro Malaysia Holdings Bhd (Astro) buat julung kalinya mengajak semua usahawan PKS menyertai minggu POWER UP yang akan berlangsung secara eksklusif di studio, All Asia Broadcast Centre di Bukit Jalil bermula esok 28 Jun hingga 1 Julai ini.

Majlis yang bertemakan “POWER UP! Be in The Right Place to Grow”, PKS akan dibimbing dengan trend dan pemahaman mengenai strategi pemasaran terkini daripada pakar-pakar dalam industri media di samping mempelajari inovasi pengiklanan bersasar (Addressable Advertising) yang pertama di Asia Tenggara.

JOM Usahawan PKS!  Kembangkan Perniagaan Anda, Sertai MINGGU POWER UP BERSAMA ASTRO

Iklan Terus Kepada Isi Rumah Yang Menonton Program ASTRO

Inovasi pengiklanan bersasar yang dirintis oleh Astro itu membolehkan perniagaan memanfaatkan sasaran digital menerusi televisyen dengan penggunaan data pihak pertama, malah mampu memaparkan iklan terus kepada isi rumah yang menonton program berkaitan.

IKLAN

Bukan itu saja malah usahawan PKS juga akan dapat mencapai profil pelanggan Astro yang bernilai tinggi di seluruh negara bagi mempercepatkan pertumbuhan dan melonjakkan kedudukan dalam pasaran.

MINGGU POWER UP ASTRO juga turut menawarkan usahawan PKS pengalaman di belakang tabir. Antaranya bagaimana mengendalikan acara yang bersiaran langsung dari studio. Bukan itu saja, usahawan PKS juga berpeluang bertemu selebriti kegemaran dan menikmati diskaun eksklusif pakej pengiklanan.

Hadiah Lumayan Untuk Dimenangi!

Jangan berlengah lagi, rebutlah peluang menyertai pengalaman hebat di Astro. Paling mengujakan anda juga berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM1 juta merangkumi10 set hadiah dengan setiap set terdiri daripada TV Pintar Samsung 65” AU7000 4K UHD dan masa pengiklanan bernilai RM100,000.

JOM Usahawan PKS!  Kembangkan Perniagaan Anda, Sertai MINGGU POWER UP BERSAMA ASTRO

IKLAN

JOM Usahawan PKS!  Kembangkan Perniagaan Anda, Sertai MINGGU POWER UP BERSAMA ASTRO

Oleh itu jangan buang masa dan sertai MINGGU POWER UP BERSAMA ASTRO dan paling penting anda berpeluang mengembangkan perniagaan anda!

MINGGU POWER UP BERSAMA ASTRO yang berlangsung selama empat hari itu mempunyai tiga sesi pada setiap hari dan membolehkan usahawan PKS membuat pilihan masa, iaitu antara jam 9.00 pagi, 11.30 pagi dan 2.00 petang. Setiap sesi terhad kepada 40 pek.

Untuk maklumat lanjut dan menempah sesi anda, boleh layari quake.com.my atau klik saja pada link ini https://bit.ly/3OeT0MK

IKLAN

Baca Disini : BORAK KELAMIN: Program TV Pengakuan Kisah Benar, Mengupas Isu Rumahtangga Secara Terbuka!

Mingguan Wanita :  Wanita di luar sana juga jangan lupa untuk sertai program terbaik dari ASTRO ini. 

Facebook : https://www.facebook.com/mingguanwanita
FB Grup Cerita Mak-mak Hari Ini : https://www.facebook.com/groups/ceritamakmak
Website: https://www.mingguanwanita.my/
Instagram : https://www.instagram.com/mingguanwanita/?hl=en
YouTube: https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial/featured
Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita?lang=en
Telegram MW: https://t.me/mingguanwanita

Berisi selepas kahwin? 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI