Show

Fitrahnya wanita dan lelaki saling melengkapi. Namun boleh bayangkan tak bagaimana sekiranya dunia ini dihuni tanpa golongan wanita? pastinya sunyi sepi dengan keriuhan wanita selama ini.

Tidak dinafikan golongan wanita memainkan peranan penting dalam segala aspek kehidupan. Di rumah dia berusaha menyempunakan tugas sebagai seorang isteri dan ibu, melakukan yang terbaik untuk keluarga. Begitu juga dalam kerjaya turut sama membantu menjana ekonomi untuk negara.

Malah hebatnya seorang wanita itu, ketika dia sebagai seorang anak, dapat membuka pintu syurga buat ayahnya. Ketika bergelar isteri, dia dapat menyempurnakan agama suaminya, bahkan ketika ia menjadi seorang ibu, Syurga itu di bawah telapak kakinya. Punyalah istimewa darjat wanita itu diangkat.

Ini Sebab Kena Datang Showcase Amal Raikan Wanita Mac Nanti

Sebagai tanda sokongan dan penghargaan terima kasih kepada golongan wanita, pihak media (NU Ideaktiv) bersama-sama korporat meraikan wanita dari pelbagai peringkat umur dan kedudukan sempena sambutan Hari Wanita Antarabangsa pada bulan Mac ini.

Showcase Amal Raikan Wanita

Majlis: Showcase Dunia Tanpa Wanita
Tarikh: 30 Mac 2019
Masa : 2.00 petang- 5.30 petang
Tempat: Sime Darby Convention Centre, Kuala Lumpur

IKLAN

Majlis showcase Hi Tea eksklusif ini akan diadakan dengan pendekatan berhibur sambil beramal. Lebih istimewa, sambil berhibur sebahagian daripada hasil kutipan jualan meja akan disalurkan kepada dua (2) buah NGO yang merupakan pusat perlindungan wanita/ remaja wanita, iaitu Rumah Kita dan Raudatus Sakinah.

Ia merupakan sebahagian daripada aktiviti kempen Dunia Tanpa Wanita yang diterajui Mingguan Wanita bagi menyedarkan kita betapa pentingnya peranan wanita dalam kehidupan, pada masa yang sama sebagai satu usaha merealisasikan tanggungjawab sosial.

Majlis ini dianjurkan oleh Mingguan Wanita sebagai peneraju utama dan disokong oleh NONA, Hijabista, Media Hiburan, Keluarga dan Pa&Ma. Showcase juga akan dimeriahkan dengan persembahan stand-up comedy oleh selebriti terkenal tanah air seperti Harith Iskander, Kumpulan Zero, Elly Mazlein dan Mark Adam, serta dihiburkan dengan nyanyian merdu Dayang Nurfaizah. Nabil Ahmad pula akan bertindak sebagai pengacara majlis yang akan menggamatkan lagi suasana serta turut diadakan acara cabutan bertuah. Barisan selebriti terbaik bergabung menjanjikan persembahan luar biasa dalam majlis eksklusif ini.

Ini Sebab Kena Datang Showcase Amal Raikan Wanita Mac Nanti

IKLAN

Jadi jangan berlengah lagi, hilangkan tekanan, berhibur serta bergelak ketawa sambil beramal dalam majlis ini.

Tempah meja anda dengan kami sekarang, PLATINUM, GOLD dan SILVER sebelum kehabisan.

Sila Hubungi: 019 675 3057

Ini Sebab Kena Datang Showcase Amal Raikan Wanita Mac Nanti

IKLAN

Details harga seperti di bawah. Berminat sila PM sekarang!

Harga:
Platinum: RM4,499/per table
Gold      : RM3,499/per table
Silver    :  RM2,499/per table

*****

Platinum: RM449.90/per table
Gold      : RM349.90/per table
Silver    : RM249.90/per table

#terimakasih
#duniatanpawanita