’Doa Ibu Paling Mujarab’ Nasihat Murah Rezeki Joyrevfa, Pedas Lagi Padu!

Usahawan terkenal Joy Revfa ini memang gigih bila masuk bab kerjaya. Sebagai ibu tunggal, Joy tak meletakkan status dirinya untuk berserah saja pada nasib. Wanita ini gigih membina empayar dengan formulanya yang tersendiri.

Lihat bagaimana Joy atau nama sebenarnya Siti Arifah Mohd Amin membangunkan Merve Cosmetics. Macam-macam idea segar yang buat ramai terpesona. Apa pun pengasas produk kecantikan ini ada rahsia sendiri yang membuatkan rezekinya sentiasa murah.

 

’Doa Ibu Paling Mujarab’ Nasihat Murah Rezeki Joyrevfa, Pedas Lagi Padu!

 

Dari siang sampai tengah malam kat ofis ni perah otak dan bertungkus lumus semata-mata nak kukuhkan empire yang saya bina sendiri bersama expert-expert staff yang setia di sini.”

Saya bina semua ni dengan usaha sendiri tanpa tajaan duit atau pump duit dari “Laki orang / ahlong / sugardaddy / duitmakbapak / atau tak payah jadi sugarbaby / gundik / gf somebody pun saya boleh survive dan bina empire sendiri.”

Ingat ladies, cuba cabar kemampuan diri sendiri untuk all out!”

IKLAN

Kita ni bukan kaum yang lemah sangat sampai terpaksa jadi “perempuan simpanan” nak rasa kemewahan dan kecapi kejayaan.

Yang utama, jangan lupa kan Ibu kita kerana doa dari seorang ibu paling mujarab untuk kita sampai ke level yang diimpikan selama ni, insyallah.”

Cara Kerja Joy Revfa Sampai Boleh Berjaya Tahap Sekarang

 

’Doa Ibu Paling Mujarab’ Nasihat Murah Rezeki Joyrevfa, Pedas Lagi Padu!

Pertama : FAST ACTION! Kerja Kena Cepat Dan Pantas

Di MERVE HQ, expert-expert yang bekerja dengan saya tahu lah cara kerja saya macam mana dan make sure semua kena fast action. Kita kena laju & pantas. Pantas buat keputusan. Pantas buat tindakan.

IKLAN

Bukan hari ni plan, lepas sebulan baru bertindak! Kalau singa pun boleh bertukar jadi Naga. Even kita nak purchase internet pun nak speed paling laju! Orang sanggup bayar lebih mahal untuk sesuatu yang SEGERA, CEPAT & PANTAS..! So please speed up!

 

’Doa Ibu Paling Mujarab’ Nasihat Murah Rezeki Joyrevfa, Pedas Lagi Padu!

Kedua : Stop Bagi Alasan Bodoh

Memang saya selalu tekan kan pada expert-expert yang bekerja dengan saya kena buang sikap bertangguh dan stop bagi alasan bodoh!

Syarikat ni bukan nak tunggu mereka yang lembab dan blur blur katak! Disebabkan seorang staff yang tak pandai jaga customer service, tak pandai service client/stockist, segala benda slow macam kura-kura, last-last pengasas la sasaran utama kena maki hamun dengan customer!

IKLAN

 

’Doa Ibu Paling Mujarab’ Nasihat Murah Rezeki Joyrevfa, Pedas Lagi Padu!

Ketiga : Kerja Jangan Main-main, Jangan Taip Whatsapp Macam Budak Wechat

Sebab tu saya sangat ambil berat setiap department yang ada dalam syarikat dan make sure expert-expert di sini kena selalu upgrade RAM processor otak tu!

Kerja dengan saya jangan main-main, slow dan jangan taip whatsapp macam budak wechat! Tapi alhamdulillah kerana expert-expert yang saya ada sekarang semua dah banyak belajar & lama-lama mereka jadi semakin awesome.

Komited dan fokus pada sasaran kita. Sebab kita sebagai Pengasas/Usahawan, bukan nak bina empire semata-mata nak sara diri tetapi kita nak bina KEKAYAAN & KEJAYAAN.

If you’re not going to swim deep with me then get out of my waters. Thanks to all of my beloved Merve Cosmetics HQ experts staff!

Haa.. itu antara rahsia kejayaan ibu muda ini. Mana-mana yang nak jadi usahawan atau berniaga tu boleh praktikkan idea kejayaan lagi murah rezeki dari Joy Revfa yang juga ibu kepada Arryan Firdaus.

Sumber/Foto : Joy Revfa