Sumber/Sumber Foto: Instagram mrsaprenamanrose

Pemilik nama sebenar Wan Syahera Putri Aprena Wan Syahman, 28 atau lebih dikenali dengan nama pentas Aprena Manrose memaklumkan dirinya sah positif Covid-19.

Aprena mengesahkan hal tersebut selepas mendapat keputusan ujian calitannya baru-baru ini. Perkongsin tersebut ditulis menerusi entri di akaun Instagramnya.

Aprena Manrose Positif Covid-19, “Saya Sejenis Penakut”

“Salam semua, ramai yang nak tahu keputusan saya buat swab test haritu. So here it is, saya memang sejenis ‘penakut’ tapi lagi takut bila tahu result saya positive. Saya pun tak tahu macam mana boleh kena tapi kronologi nya saya akan cerita di ig story.

IKLAN

“Setelah beberapa hari tak sedap badan, saya tahu emma ada buat swab test dkt rmh then i terus minta contact. thank you @emma_maembongofficial and @kumpulan_megaklinik_zahran for your good service.

“The next day saya terus buat swab test dirumah saya dan agak terkejut bila tahu diri ni positive. Tapi setelah mendengar nasihat Dr & kak long dari @kumpulan_megaklinik_zahran, saya rasa nak share cerita ni pada u all.

Kepada Yang Senasib, Pesakit Covid Bukan Penjenayah

“To all of u yang senasib dengan saya, stay calm and always be positive. As we know kes semakin meningkat, posibility utk kita dijangkiti sangat tinggi. Kepada rakyat malaysia tolonglah jadi seorang manusia yang bertanggungjawab follow sop yang ditetapkan.

IKLAN

“Pesakit covid bukan penjenayah, kalau korang rasa ada symptoms tampil kan diri buat saringan atau berkurung dirumah selama 10 hari. Jika tidak, mungkin korang boleh spread kan lagi virus tu. we can fight this together! insyaAllah. Thank you to all my close friends and family yang sentiasa mendoakan. Love you all. #kitajagakita #staysafe #Allahjagakita,” luah Aprena.

Baca Disini Juga:

Ibu Mentua Ako Mustapha Meninggal Dunia Akibat Covid-19 “Mak Kami Sayang Mak Dunia Akhirat”

IKLAN

Anak Elfira Kontak Rapat Individu Positif Covid-19 “Rayyan Tak Keluar, Orang Datang Rumah Terdedah Virus”

Derita Virus Covid-19, Mawar Karim ‘Control’ Cun Depan Keluarga Tak Mahu Mereka Risau   

Aprena bersama suami.

Sumber/Sumber Foto: Instagram mrsaprenamanrose

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita