Anak kongsi masih disuap ayah pada usia 29 tahun, tidak semua rasai momen ini dari kecil. Bila menyebut tentang sosok seorang ayah, ramai anak-anak beranggapan ayah seorang yang garang, tegas dan kata-katanya penuh perintah.

Sering kita dengar, mak hampir nak terkeluar anak tekak marahkan anak-anak yang mungkin degil tapi dengan sekali jelingan dari seorang ayah, anak tunduk menikus. Bahkan untuk seorang ayah mengungkapkan kata-kata sayangnya pada seorang anak terlalu susah untuk kita dengar berbanding mak yang selalu menyebutnya.

Bahkan untuk menegur perbuatan si anak, biasanya ayah akan gunakan mak sebagai “saluran” kerana agak sukar untuk anak berkomunikasi dengan ayah lebih mendalam berbanding seorang anak yang boleh bercerita apa saja dengan ibunya.

Anak Kongsi Masih Disuap Ayah Pada Usia 29 Tahun

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- Jangan Berkira Dengan Mak Ayah, Umur Makin Singkat, Jangan Tunggu ‘MAMPU’ Baru Nak Beri!

IKLAN

“Sedang Mencari Calon Menantu” Aksi Comel Mak Ayah Semasa Majlis Konvokesyen Tarik Perhatian

Anak Menangis Merayu Ayah Bagi Peluang Bermain, Bukan Hanya Asyik Disuruh Belajar

Namun satu perkongsian dari seorang anak di Tik Tok @mdamqylaaa yang berkongsi pada usia 29nya, ayahnya masih menyuapkan dirinya membuatkan ramai yang berasa “cemburu” kerana ramai yang tidak pernah merasai momen itu seumur hidup mereka.

IKLAN
@mdammqylaaazaff__Ya Rabb…. Izinkan aku berbakti utk kedua ibu bapa ku hingga akhir hayat mereka. Ameen🤍

♬ Takkan Pisah – Wali

Menurut guru ini, perasaan disuap oleh ayahnya dari usianya kecil hingga kini, 29 tahun adalah satu perasaan luar biasa.

“Satu perasaan yang kau tak akan dapat di mana-mana. Bila mana kau balik kerja penat-penat, sampai rumah “lelaki tua” ini kenyangkan perut kau dengan air tangannya sendiri. Sumpah bahagia. Katanya dari dirinya kecil, sampailah berkahwin dan ada anak tiga dan kemudian hidup sendiri lagi bersama anak-anak, tangan tua ini tidak pernah berhenti menyuapkan hingga usianya kini, 29 tahun.

IKLAN

Tambahnya lagi, sambil suap sambil ketawa dan bercerita dan semua momen ini membuatnya terus kuat untuk terus menjaga ayahnya dan mengharapkan ayahnya terus sihat untuk mereka bersama-sama lagi. Dalam pada itu, mdamqylaaa memaklumkan, ayahnya juga setiap hari menjemputnya balik dari kerja dan ia rutin yang tidak pernah terlepas sejak dulu lagi.

Ternyata perkongsiannya membuatkan ramai yang menangis dan sedikit jeles kerana tidak semua dapat menikmati momen ini bersama ayah mereka.

Anak Kongsi Masih Disuap Ayah Pada Usia 29 Tahun, Tidak Semua Rasa Momen Ini Dari Kecil

Anak Kongsi Masih Disuap Ayah Pada Usia 29 Tahun, Tidak Semua Rasa Momen Ini Dari Kecil
.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI