Amyra Rosli hormati ‘privacy’ suami. Pasangan selebriti popular Amyra Rosli dan Amar Bahrin merupakan antara contoh pasangan yang baik. Mereka sentiasa kelihatan bahagia apatah lagi dengan dengan cahaya mata yang cukup comel.

Seperti mana dilaporkan media, rupa-rupanya sepanjang tujuh tahun berkahwin, Amyra tidak pernah memeriksa telefon bimbit suaminya, Amar Bahrin. Malah Amyra juga tidak ketahui kata laluan telefon suaminya.

“Saya malas nak ‘check’ telefon suami kerana tidak mahu timbul isu yang tidak sepatutnya nanti.

“Sebagai isteri, saya juga ada tanggung jawab besar untuk menjaga anak-anak dan rumah tangga,” luah Amyra seperti mana dipetik menerusi Harian Metro.

Amyra Rosli Hormati ‘Privacy’ Suami

Amyra juga sangat menjaga dan menghormati ‘privacy’ suami. Mengulas lanjut tentang pergolakan rumah tangga selebriti akhir-akhir ini, Amyra jadikan ia sebagai iktibar.

“Hidup kita singkat dan saya tidak mahu pening kepala untuk memikirkan masalah rumah tangga orang lain.

IKLAN

“Sebagai manusia, kalau kita halang macam mana pun (isu rumah tangga) kalau benda tu nak jadi, ia akan tetap terjadi juga.

“Saya sendiri berusaha untuk menjaga rumah tangga dengan sehabis baik dan selebihnya kita berdoa dan mohon pertolongan dengan Allah,” ungkapnya.

Baca Disini : Amyra Rugi RM240K Jadi Mangsa Penipuan Syarikat Pereka Dalaman “Kakak Usaha Siapkan Rumah Mama Ayah”

IKLAN

Sumber : Harian Metro

Pempuan meningkat remaja. Nana Mahzan akui agak risau. Namun punya cara tersendiri didik anak. Paling penting kata Nana perlu banyak berbicara dengan anak perempuan. Berkongsi cerita sangat penting dan pastikan anak menghormati dan mendengar kata ibu ayah.

IKLAN

Cantiknya anak dara pelakon Que Haidar dan Linda Jasmine, Tengku Ratu Haidar!

Siapa isteri-isteri geng Syatilla angkat tangan. Setuju tak? Memang suami berat mulut dan tak rajin borak bila dalam kereta suara isteri je macam dj radio tak berhenti bercakap. Hihihi.

 

 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI