Selepas Tomok, kini pelakon Saharul Ridzwan pula menerima kehadiran orang baru. Selain Tomok, pelakon ini juga pasti teruja apabila isterinya, Qaabila Deena Emir selamat bersalin anak kedua mereka yang juga bayi perempuan.

Jelas Saharul menerusi perkongsiannya di akaun instagram milik peribadinya, Saharul Ridzwan, bayi perempuan yang sangat dinantikan ini dilahirkan menerusi kaedah pembedahan seberat 3.3 kilogram.

“ALI DAPAT ADIK GIRL❤️ Alhamdulillah, 13hb June 2020 bersamaan 21 Syawal, lahir sudah puteri solehah baba, lengkap dah sepasang.”

Saharul meluahkan rasa syukur apabila isterinya selamat melahirkan anak kedua mereka pada 13 Jun lalu. Lengkaplah keluarganya kini, seorang anak lelaki dan seorang anak perempuan.

IKLAN

“Semuanya selamat, mummy sihat, baby pun sihat. 3.305 kg , tinggi 51cm😍 Berkat doa semuanya. Terima kasih banyak2. Doakan supaya mummy cepat sihat dari emergency LLCS, dan baby membesar jadi anak yang solehah. Amin Ya Rabb. 🤲🏻 Tak tahu nak taip apa… Happy betul ini 😍🤣😍🤣😍. Salam Maghrib semua ❤️ “

Dalam masa yang sama, Saharul meminta peminatnya mendoakan isterinta cepat sihat kerana melalui pembedahan kecemasan ketika melahirkan puteri keduanya ini. Di samping itu, dia memohon pada Allah agar anak yang dilahirkan ini membesar menjadi anak yang solehah.

IKLAN

MW: Tahniah diucapkan kepada Saharul Ridzwan dan isterinya. Semoga isteri cepat sihat dan dapat menjalani proses berpantang seperti biasa. Insyallah. 

IKLAN

Sumber: Saharul Ridzwan