14 tahun tak dikurniakan anak, Beto Khusyairy terus ingin cipta kenangan berdua dengan isteri. Bahagia itu menurut apa yang kita cipta. Falasafah bahagia itu juga berbeza-beza mengikut individu dan ia tidak sama antara satu sama lain.

Jika ramai lelaki merasakan selepas berkahwin, anak itu ada sebagai pengikat kasih dan andai tidak dikurniakan cahayamata mereka memilih berkahwin lain tetapi semua itu tidak sama dengan pendirian Beto Kusyairy.

14 tahun mendirikan rumahtangga bersama isteri tersayang, Tisha Shahar tanpa dikurniakan anak, bukan hal yang luar biasa bagi pelakon hebat ini.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- “Anak-Anak Bertanya, Kenapa Ramai Tidak Suka Auntie?” Masih Berkawan Dengan Watie

IKLAN

Dalam satu perkongsian di Tik Toknya @Beto Kusyairy sering ditanya tidakkah dia ingin berkahwin lain kerana tiada anak, jawapannya cukup mudah iaitu dirinya ingin terus mencipta bahagia dengan isteri dikasihinya itu.

@user1285999598428 Anak Tu Kan Rezeki Dari Allah😊 #fansbetokusyairy #fyp #foryou #foryourpage #fypシ #fypシ #masukberanda #masukberandagak #masukberandagak #berandafyp #berandagak #berandafyp #berandafyp #foryou #halimun ♬ original sound – I . S . A ✌🏼 – ALONGRORO 🧬

 Mungkin bagi orang lain, anak itu pengikat kasih paling penting tetapi menurut pelakon filem Mat Kilau ini, cukuplah dirinya ingin terus mencipta bahagia bersama isterinya itu.
Sudah saling mengenali selama 24 tahun, jelas Beto, hanya Tisha “one & only” di hatinya.

IKLAN

24 tahun saling mengenali, jelas Beto dirinya ingin terus menua bersama-sama.

Dari respon diterima dari peminatnya, kata mereka susah mencari lelaki setia sekarang dan mendoakan agar hubungan cintanya bersama isteri walau belum dikurniakan cahayamata terus subur. Bahkan tak kurang juga mendoakan agar Allah mengurniakan anak buat pasangn bahagia ini.

IKLAN

Komen Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

TEPUK JER PUN LELAKI BOLEH MENANGIS, ITULAH HEBATNYA PEREMPUAN…

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI