“Anak-anak bertanya, kenapa ramai tidak suka auntie?” Seperti yang semua maklum, pelawak dan usahawan Shuib kini bergelar duda ‘hot’. Malah wanita yang dikaitkan dengan dirinya yang bernama Watie juga dikatakan bakal menjadi suri hatinya.

Sebelum ini Shuib akui sedang berkawan dengan Watie namun menafikan bakal menamatkan zaman dudanya tahun hadapan dengan wanita berkenaan.

Shuib seperti mana dinyatakan menerusi laporan, menyatakan dalam melibatkan hal perkahwinan dia menyerahkan segalanya pada Yang Maha Esa.

Paling penting anak-anak menjadi keutamaan dalam segala perancangan kehidupan yang bakal dibuat.

“Anak-Anak Bertanya, Kenapa Ramai Tidak Suka Auntie?”

Pemilik nama sebenar Shahmira Muhammad, 38 yang juga suami kepada Allahyarham Siti Sarah Raisuddin ini juga mahu yang terbaik buat anak-anaknya.

“Perkahwinan awal tahun? Tidak ada.

“Tempah apa-apa pun, tidak ada. Perkara baik, mesti saya akan kongsi. Saya tidak suka sorok-sorok. Kalau Allah kata jadi, Alhamdulillah. Kalau tidak nak buat macam mana.

“Saya mahu yang terbaik untuk anak-anak. Kalau ada perancangan ke arah itu, pasti saya akan jelaskan. Saya masih berkawan dengan dia. Untuk ke next step itu, belum ada,” katanya seperti mana dipetik menerusi Utusan Malaysia Online.

IKLAN

Restu Ibu & Anak-Anak

Paling membahagiakan kini ibu dan anak-anaknya merestui persahabatannya dengan Watie. Namun dia cukup risau banyak andaian yang tidak benar tersebar hingga boleh menguris hati keluarga.

“Ibu dan anak-anak saya selesa dengannya. Itu permulaan yang baik untuk satu perhubungan. Saya kalau boleh tidak mahu beratkan Watie sangat.

“Saya takut bila ada dakwaan yang tidak betul.

“Saya tidak mahu keluarga fikir saya belakangkan mereka.

IKLAN

“Malah, anak-anak saya juga bertanya, ‘kenapa ramai tidak suka auntie?’ Ada juga dengan seloroh cakap: ‘Oh! orang dah tahu’, itu sahajalah,” ceritanya.

“Anak-Anak Bertanya, Kenapa Ramai Tidak Suka Auntie?” Masih Berkawan Dengan Watie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

IKLAN

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Sumber Utusan Malaysia 

Sumber Foto : Instagram Shuib Sepahtu

Rajinnya Datuk Sheila Majid Berolahraga Untuk Pastikan Badannya Sentiasa ‘Fit’

Fazura Pesan Wahai Wanita Sayangi & Hargailah Diri Anda! 

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI