Teka teki dikalangan peminat penyanyi kesayangan negara Dato Sri Siti Nurhaliza,41 beberapa bulan kebelakangan ini akhirnya terjawab apabila ibu kepada Siti Aafiyah ini mengumumkan berita hamil anak kedua nya di Instagram baru sebentar tadi.

Berita baik tersebut diumumkan seperti yang dikongsikan oleh penyanyi ini.

Alhamdulillah. Hari ini 1 Disember 2020, saya dan suami membuat pengumuman rasmi mengenai kehamilan saya yang sudah pun berusia 4 bulan.

Tiada niat untuk berdiam diri selama beberapa bulan ini namun saya dan suami berfikir, apabila tiba waktu yang sesuai, kami tetap akan berkongsi berita ini dengan semua, terutamanya keluarga, saudara mara, sahabat handai, para peminat dan sesiapa sahaja yang mengenali kami.

“Tiada Niat Berdiam Diri..” Siti Nurhaliza ‘Buka Mulut’ Hamil Anak Kedua

Saya memohon doa kalian supaya saya dan bayi di dalam kandungan diberikan kesihatan, dipermudahkan hari-hari saya ke depan ini sehinggalah saat melahirkan nanti.

IKLAN

Terima kasih sekali lagi kepada kalian yang sangat memahami dan tidak putus mendoakan saya selama ini. Saya amat bersyukur di atas kurniaan Allah ini, anugerah yang sangat berharga kerana saya diberi peluang untuk hamil selepas Siti Aafiyah berusia dua tahun lebih.

Alhamdulillah. Terima kasih semua dan doakan saya ya!

“Tiada Niat Berdiam Diri..” Siti Nurhaliza ‘Buka Mulut’ Hamil Anak Kedua

IKLAN

https://www.instagram.com/p/CIPtsPTHdyZ/

Terdahulu, selepas selamat melahirkan cahayamata pertama yang diberi nama Siti Aafiyah pada 2018, penyanyi kesayangan ramai, Dato’ Sri Siti Nurhaliza telah menjalani pembedahan kecil di sebuah pusat perubatan swasta, sebagai persediaan hamil anak kedua pada Februari lalu.

IKLAN

“Tiada Niat Berdiam Diri..” Siti Nurhaliza ‘Buka Mulut’ Hamil Anak Kedua

Sedia Hamil Anak Kedua, Siti Nurhaliza Jalani Pembedahan Prosedur IVF

MW: Tahniah Tok Ti, di atas kehamilan anak kedua. Semoga kandungan sihat dan dipermudahkan segala urusan kehamilan ini. Alhamdulillah Aafiyah bakal jadi kakak.

Sumber: CTDK

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI