Terima kasih suami kerana sentiasa bersabar melayan kerenah isterimu yang dramatik ini – Nabila Huda. Diam tak diam sudah 7 tahun pelakon hebat Nabila Huda mendirikan rumahtangga dengan pasangan sejiwanya, Izwan Johar.

Diuji dengan dua kali keguguran, pasangan ini mengakui redha dan masih sabar menanti kehadiran cahayamata jika diizinkan Allah. Satu perkongsian di instagramnya, @kupu-kupu, Nabila Huda menitipkan perasaannya kepada suami tercinta sempena ulangtahun ke 7 mereka hari ini.

Terima Kasih Suami Kerana Sentiasa Bersabar Melayan Kerenah Isterimu

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- Keisha ‘Dah Nak Masuk’ Al-Quran, Nabila Huda Terharu Dengan Pencapaian Anak

Nabila Huda Sebak Gugur Kali Kedua, 5 Tahun Suami Menanti Cahaya Mata

Satu Hari Kita Baca Satu Muka Surat Mana Tahu Lama-Lama Khatam – NABILA HUDA

IKLAN

Tulisnya:-

Dear husband,

Terima kasih dengan segala cinta dan sayang mu yang sepenuh hati pada saya dan @lilkupukupu .

IKLAN

Terima kasih kerana sentiasa bersabar melayan kerenah isteri mu yang dramatic ini. Kesabaran yang ada dalam diri awak tu takkan pernah ada sesiapa akan boleh lawan.

Terlalu hebat awak handle seorang wanita bernama Nabila Huda. Kerana kesabaran awak, Alhamdulillah 9 tahun kite bersama. 7 tahun kite sebagai suami isteri. Takde apa yang saya mintak dari awak,cukup lah kasih sayang awak yang ikhlas melayan saya dan keisha macam tuan puteri setiap hari.

Masak,buat kerja rumah,basuh baju kami, lipat baju kami, kemas rumah,buat kami ketawa setiap hari, manja kan kami.

IKLAN

Awak sentiasa ada dalam keadaan bersedia whenever we need you..We love you Abi! Please jaga kesihatan awak ok..I’m scared of losing you. I can’t imagine life without you my love. Saya nak hidup dengan awak sampai akhir hayat saya..Happy anniversary to us sayangku Mohd Izwan Bin Johar 🤍

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Moga cinta keduanya kekal abadi dan till jannah.

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.