Gamaknya demi cinta sanggup menyamar jadi lelaki jadian untuk mengahwini wanita yang dicintai. Mungkin perwatakan dan pengenalan dirinya membuatkan isteri tidak tahu bahawa dia adalah sama jantina.

Sehinggalah selepas berkahwin, perwatakkannya mencurigakan mentua, bukannya setakat enggan menunjukkan kad pengenalan ketika diminta oleh ibu mentua, malah semakin menjadi syak wasanka bila dia tidak pernah tanggalkan baju ketika mandi.

Malah ketika ‘bersama’ juga lelaki jadian yang bernama Erayani akan menutup mata isterinya bagi menyorok identiti asalnya.

Baca Artikel Menarik Di Sini: Pengorbanan Demi Besarkan Anak, 36 Tahun Wanita Menyamar Sebagai Lelaki!

4 Tahun Menipu, Suami Sejantina Sempat Kahwin 2 Kali

Info Lebih Menarik DI SINI

 

Lelaki Jadian Jadi Suami

Kejadian ini berlaku di negara jiran, yang mana isteri bernama Mawar mengetahu suami yang dikahwininya itu adalah seorang perempuan.

IKLAN

Terbongkar! Setiap Kali ‘Bersama’ Tutup Mata Isteri, Rupanya Suami Adalah ‘Lelaki Jadian’

Bukan saja menipu tentang jantina dan identiti sepanjang 10 bulan berkahwin tapi Ahnaf Arrafif atau nama sebenar Erayani turut terkait dengan pemalsuan sijil ijazah kolej.

Selain itu, selepas tular tentang foto perkahwinan mereka yang tersebar, Tribun Video turut berkongsi tentnag lelaki jadian itu yang cuba menyakinkan pasangan srbelum melangsungkan perkahwinan. Beberapa rakaman perbualan ketika mereka sedang berkawan rapat.

Terbongkar! Setiap Kali ‘Bersama’ Tutup Mata Isteri, Rupanya Suami Adalah ‘Lelaki Jadian’                       Ahnaf Arrafif

Terbongkar! Setiap Kali ‘Bersama’ Tutup Mata Isteri, Rupanya Suami Adalah ‘Lelaki Jadian’Erayani, wajah ‘suaminya’ masa remaja.

MUA Kongsi Gambar Photoshoot

Malah, MUA yang berkongsi gambar dalam TikTok tentang photoshoot mereka di studio. Katanya, dari awal dia sudah mencurigai identiti lelaki tersebut bila pertama kali bertemu.

IKLAN

Beberapa rakaman video pre wedding, Erayani dilihat cuba untuk kelihatan maskulin dengan mengenakan pelbagai kostum termasuk sut doktornya.

Terbongkar! Setiap Kali ‘Bersama’ Tutup Mata Isteri, Rupanya Suami Adalah ‘Lelaki Jadian’

Bukan itu saja, beberapa keping gambar Erayani semasa remajanya dahulu berjaya dipaparkan hasil kuasa netizen Indonesia. Melalui gambar yang diambil sekitar 9 tahun lalu, dia kelihatan vantik bertudung.

Mingguan Wanita : Ada jugalah macam ni. Minta dijauhkan.

Sumber: Erin Sakura & Kisah Dunia

 

IKLAN
@kakput.as3 Balas @nenghasanah_77 info dpt dr netijen yaah #fyp #10bulanmenikahdenganperempuan #erayani ♬ Tak Ingin Usai – Keisya Levronka

Dan @kakput.as3 Balas @vickytamaraa will be deleted soon #fyp ♬ Sisa Rasa – Mahalini

 

@kakput.as3 Balas @wote051789 lanjut yaaah #fyp #10bulanmenikahdenganperempuan #10bulanmenikah ♬ Sisa Rasa – Mahalini

@tribunnews Potret Masa Lalu Erayani Terungkap, Masih Pakai Hijab dan Terlihat Feminim #erayani #feminin#wanitatulen#identitaspalsu#sesamajenis #tiktokberita #fyp ♬ original sound – Tribunnews

Mingguan Wanita boleh diikuti juga di telegram :
https://t.me/bangkitwanitaMW

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita
Instagram Mingguan Wanita
Twitter Mingguan Wanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI