‘Tak Pernah Minta Duit ‘Dia’ Sara Hidup’ Syifa Melvin Dedah Cerita

Usahawan, Syifa Melvin akhirnya buka mulut berkongsi cerita sebenar tentang dirinya yang dikaitkan dengan prestasi merudum pemain bola sepak skuad Johor Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rasid.

Akuinya, sejak kisah tentang dirinya tular, dia tidak mahu ambil peduli tentangnya. Namun, ramai pula yang mengecam tanpa tahu hakikat sebenar yang dia sedang lalui.

Tulisnya di instagram miliknya,

“I didnt open my mouth since benda ni tular.. and i tak tau macam mana dorang press ni dapat cerita? Since ramai yang menghentam.. let me spill the tea.

I’ve been working my ass off cari duit sendiri tidur tak cukup apatah lagi rehat tak cukup just for the sake of nak biayai diri dan menampung perbelanjaan diri sendiri, tak pernah sekali mintak duit “Dia” untuk sara hidup… Dia pun kenal Syifa macam mana.

IKLAN

Part Paksa kahwin, Demi Allah tak pernah sesekali tapi Syifa yakin dan tahu kenapa dia memberi alasan sebegitu, Cuma dia sahaja tahu.

Dia tak perform atas padang tak kena mengena dengan soal personal, Sekali pun Syifa tak pernah usik hal kerjaya dia malah selalu berdoa dan memberi sokongan.. Tak tau pulak boleh jadi besar macam ni.. Terima kasih kepada yang komen maki, hina atau puji.. Syifa doakan korang jangan melatah dengan apa yang korang baca, yang mengalami dan rasai hanya kami berdua.. Semoga semua dalam lindungan Allah swt.

 

IKLAN

‘Tak Pernah Minta Duit ‘Dia’ Sara Hidup’ Syifa Melvin Dedah Cerita

 

IKLAN

Sebelum ini tular di instagram Tunku Ismail Sultan Ibrahim yang menegur sikap bintang sensasi bola sepak JDT itu yang dikatakan sedang hangat bercinta sehingga hilang fokus. Dan berdepan tekanan apbila didesak untuk berkahwin daripada kekasihnya yang juga seorang pelakon, Syifa Melvin.

MW : Doakan yang baik-baik untuk mereka. Semoga dapat diatasi kekeliruan ini dengan sebaiknya.

Baca sini : Keluarga tak pernah desak Syifa Melvin untuk cepat kahwin.

Sumber/Foto : syifamelvin