Sila Viralkan! Bantu Cari Anak Saudara ISTIMEWA, Nurul Syuhada Hilang

Anak saudara pengacara Mingguan Wanita Talkshow, Nurul Syuhada Nurul Ain dilaporkan hilang. Gadis berusia 15 tahun yang hilang ini bernama Raja Maryam Raja Azlan ini adalah anak istimewa.

Maklum Nurul Syuhada di instagram, Maryam mempunyai kecenderungan untuk melakukan impulsive act (Maryam mempunyai kecenderungan ADD Attention Deficit Disorder.

 

Sila Viralkan! Bantu Cari Anak Saudara ISTIMEWA, Nurul Syuhada HILANG

Anak Saudara Nurul Syuhada Nurul Ain Hilang

Katanya, “Assalammualaikum followers saya yang dihormati, minta kerjasama anda untuk VIRAL kan kehilangan anak saudara saya, MARYAM.”

Maryam berusia 15 tahun, berbadan gempal dan mempunyai ketinggian yang sederhana.”

IKLAN

Dia dikatakan telah meninggalkan rumah sekitar jam 3 pagi. Kali terakhir dia dilihat di cyber cafe Mineski Setiawangsa pada jam 4.30 pagi. (Bajunya tertera perkataan NIRVANA)

Ibu bapa Maryam telah melakukan police report. Kerjasama anda amat-amat dihargai.”

 

IKLAN

Sila Viralkan! Bantu Cari Anak Saudara ISTIMEWA, Nurul Syuhada HILANG

Kali Terakhir Di Cyber Cafe Mineski, Setiawangsa

Daripada laporan polis yang dibuat ibunya menjelaskan beliau telah pun mencari anaknya di Cyber Cafe Mineski dan Cyber Cafe Orang yang terletak di Setiawangsa. Namun, anaknya tiada di sana.

Ketika meminta pihak Cyber Cafe Mineski Setiawangsa untuk melihat rakaman CCTV, didapati kali terakhir anak perempuannya itu ada di premis tersebut.

IKLAN

Ketika itu Maryam memakai baju lengan panjang hoodie yang bertulisan NIRVANA pada hadapan bajunya. Tambah ibunya lagi, Maryam berkaca mata berbingkai hitam, berambut panjang kerinting dan berkulit putih.

Sekiranya anda ada maklumat terkini mengenai anak buah Nurul Syuhada bernama Maryam, SEGERA hubungi nombor ini : 012 233 6597 atau 017 367 0842

Sila viralkan! ALLAHU AKBAR!”

MW : Sama-sama lah kita bantu sebarkan agar anak buah Nurul Syudaha ini dapat ditemui semula dalam keadaan selamat.

Sumber/Foto : Nurul Syuhada Nurul Ain

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI