Shuhada gelisah terima surat saman pihak ketiga. Kemelut rumah tangga pelakon, Hafidz Roshdi dan Nurul Shuhada masih belum berakhir. Malah terbaru pelakon itu didakwa pernah melafazkan cerai lebih awal, Januari lalu.

Mahkamah Rendah Syariah di sini pula telah menetapkan 9 Mei depan bagi sebutan semula kes cerai Hafidz dan Shuhada berhubung isu lafaz cerai yang dibuat Hafidz, sebanyak dua kali.

Terbaru Shuhada pula menyatakan kegelisahannya apabila menerima surat saman daripada pihak ketiga.

Shuhada Gelisah Terima Surat Saman Pihak Ketiga

Menerusi perkongsian di akaun Instagramnya, Shuhada akui dirinya berasa gelisah selepas menerima surat saman daripada pihak ketiga. Saman tersebut dituntut berdasarkan penulisan di Instagram bertarikh 15 Februari lalu, berkaitan ucapan terima kasih kerana menghancurkan hatinya dan anak-anak.

“Saya ini baru mula hendak mencari pendapatan sendiri. Saya cuba buat perniagaan @shelupshelup. Selagi ada rezeki, saya usahakan. Buat simpanan saya dan anak-anak.

“Waktu jadi suri rumah dulu, saya tak menyangka perkara ini akan terjadi. Waktu dulu, tidak sedar penting ada simpanan. Patutnya perlu lebih sedia, langit tak selalu cerah,” kongsinya.

Tetap Cekal & Terus Bangkit Dalam Perjuangan

Walau merakan diri seperti jatuh ditimpa tangga selepas proses perceraian, Nurul Shuhada tetap cekal dan akan terus bangkit dalam perjuangan itu.

IKLAN

“Selepas kes mahkamah syariah, kes keganasan rumah tangga dan yang ini pula. Tak Apa! Saya perlu bangkit. Jangan kalah.

“Saya kena kuat dan ini perjuangan saya. Saya hendak bagi contoh pada anak-anak kena kuat berjuang, jangan biar dibuli dan dipijak-pijak.

“Biarlah satu ketika dulu saya silap, terlalu percaya,” kongsinya.

Shuhada Gelisah Terima Surat Saman,“Saya Baru Mula Hendak Mencari Pendapatan Sendiri”

Baca Disini : Shuhada Anggap 10 Jahitan Di Pipi ‘Hadiah’ Hari Jadi “Nasib Baik Tak Kena Dekat Mata, Nanti Buta Sebelah Lagi Susah”

“Semoga Dipermudahkan Urusan Shu” Warganet

Menerusi ruangan komen ramai yang mendoakan agar Shu terus kuat dan dipermudahkan urusan. 

IKLAN

Shuhada Gelisah Terima Surat Saman,“Saya Baru Mula Hendak Mencari Pendapatan Sendiri” Shuhada Gelisah Terima Surat Saman,“Saya Baru Mula Hendak Mencari Pendapatan Sendiri” Shuhada Gelisah Terima Surat Saman,“Saya Baru Mula Hendak Mencari Pendapatan Sendiri”

Sumber / Sumber Foto : Instagram Nurul Shuhada

IKLAN

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

Daphe Iking rancang semuanya terlebih dahulu supaya senang untuk jaga rambut! Betul juga ya, mak-mak yang sering masak tu mesti hilang selera untuk makan kan?