Alhamdulillah selepas tujuh tahun kelahiran anak pertama Lara Alana, pasangan selebriti Scha Alyahya,37 dan Awal Ashaari,39 selamat menimang bayi kedua hari ini.

Berita gembira tersebut dikongsikan oleh pasangan ini di Instagram mereka. Dengan meluahkan rasa syukur, bayi perempuan seberat 3.2kg selamat dilahirkan tepat jam 9.15 minit pagi di salah sebuah hospital swasta.

Kami sekeluarga memanjatkan syukur kehadarat Allah SWT diatas kelahiran cahaya mata kedua kami pada hari ini, Jumaat 12 February 2021 bersamaan 30 Jamadilakhir 1442H.

Selepas 7 Tahun, Awal Ashaari & Scha Selamat Timang Anak Kedua!

Bayi perempuan seberat 3.2kg selamat dilahirkan tepat jam 9.15 minit pagi di Prince Court Medical Center, Kuala Lumpur.

Terima Kasih Atas Doa & Sokongan

Dilaporkan Scha dan bayi perempuannya dalam keadaan baik dan sihat. Pasangan ini juga mengucapkan terima kasih atas ucapan doa, tahniah dan sokongan kepada mereka atas kelahiran ini.

Kedua dua bayi dan Mommy berada dalam keadaan baik dan masih berehat buat masa ini. Kami juga memohon maaf kerana tidak dapat menerima pelawat disebabkan SOP yang ditetapkan.

IKLAN

Kami bersyukur diatas amanat ini, dan berterima kasih diatas doa serta sokongan yang diberikan kepada Scha, Awal & Lara sekeluarga.

Kami dijangka pulang ke rumah dalam masa beberapa hari, dan Inshallah, kami akan berkongsi perkhabaran gembira ini dengan anda semua kelak.

Stay safe, and welcome to the world Baby L.

Selepas 7 Tahun, Awal Ashaari & Scha Selamat Timang Anak Kedua!

Sementara itu, ramai rakan artis dan peminat mengucapkan tahniah atas kelahiran anak kedua pasangan ini. Antaranya Haiza Hanafi, adelinetsen, Alif Satar, Micheal Ang, Sariyanti, Jannanick, Mira Filzah, Nora Danish dan sebagainya.

IKLAN

Selepas 7 Tahun, Awal Ashaari & Scha Selamat Timang Anak Kedua!

Baca Lagi Di Sini:

IKLAN

“Merancang Dan Menghad Bilangan Anak, Itu Sebenarnya Hak Isteri!”

Hamil Kedua Alahan Lebih Lama, Scha Tak Kisah Anak Lelaki Atau Perempuan ​​​​​​​

MW: Tahniah sekali lagi buat pasangan Scha dan Awal. Semoga kelahiran anak kedua ini, menambah lagi rezeki melimpah ruah dan kebahagiaan dalam keluarga. Selamat berpantang Scha!

Sumber: schaalyahya

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI