Banyak cara sebenarnya yang boleh digunakan untuk cantikkan lantai simen di rumah.Jika selama ni guna tikar getah, selalu kena tukar sebab rosak dan bajet pun tak banyak untuk pasang mozek, boleh cuba cat lantai guna ‘Epoxy Paint’pula. Hasilnya memang cantik berseri macam mozek.

Boleh ikut idea cat lantai guna ‘Epoxy Paint’ seperti yang dikongsikan oleh DanialDannia Assone ini.

Saja nak sharing dekat sini. Nak pakai mozek belum ada rezeki, pakai tikar getah 2 tahun, dah koyak rabak. Fikir punya fikir, nak tukar tikar getah 2 tahun lagi kena tukar pulak. Letih nak angkut perabot oii.

2 pilihan dalam fikiran, nak pakai vinyl atau cat epoxy. Fikir punya fikir kami laki bini decide try epoxy paint dulu, sebab nampak lawa bersinar macam mozek. Bila selesai, rasa berbaloi jugak laa dengan kos RM300+ dapat ruang tv, ruang tamu dan dapur.

Memang cantik. Nak tengok ketahanan dia macam mana, menggelupas atau tidak kita tengok nanti. Tapi setakat ni memang rasa puas hati.

IKLAN

Baca Lagi Di Sini:
‘Make Up’ Tandas Guna Epoxy Paint,Kurangkan Licin,Tutup Lubang Mozek & Cantik!

MW: Lantai simen terus nampak berseri-seri bila cat guna ‘Epoxy Paint’ ni. Jadi jika bajet tak banyak, tak nak guna tikar getah boleh guna idea ini untuk kemasan lantai nanti.

Sumber: DanialDannia Assone

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirasi dan lain-lain.

Klik link ini untuk menyertainya: https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

IKLAN

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral.Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

Apa yang menarik, kursus-kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini.Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

JOM PANDAI BAKERI. BUAT DUIT JUAL KEK DAN ROTI
Dibuka dalam dua pilihan tarikh iaitu pada 12 Jun dan 26 Jun 2021. Peserta akan mengadun dan membakar sendiri adunan agar dapat kenal pasti formula menghasilkan satu adunan sempurna bagi kek dan roti. ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-pandai-bakeri-buat-duit-jual-kek-dan-roti/ )

IKLAN

JOM JAHIT BAJU KURUNG. BUAT DUIT JAHIT DI RUMAH
Orang kata kalau pandai jahit baju kurung, maka nak jahit pelbagai jenis baju lain akan jadi lebih mudah. Kursus dijalankan dalam dua pilihan tarikh iaitu 12 Jun dan 26 Jun 2021 ( https://toko.ideaktiv.com/product/jom-jahit-baju-kurung-buat-duit-jahit-di-rumah/ )

Mingguan Wanita juga boleh diikuti di

YouTube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

Telegram: https://t.me/bangkitwanitaMW

Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita

Instagram: https://www.instagram.com/mingguanwanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita