Sekali Lagi Nora Danish Khatam Al-Quran, 9 Malam Terakhir Ramadan

Alhamdulillah, Ramadan kali ini seperti Ramadan sebelumnya, pelakon Nora Danish khatam Al-Quran, sekali lagi mengulangi kejayaannya pada tahun lalu.

khatam Al-Qurannya tahun ini disudahkan dalam 9 malam terakhir Ramadan bersamaan 22 Ramadan lalu. Bahagia sekali Nora sewaktu berkongsi di laman intagramnya.

Nora Danish Khatam Al-Quran Di Rumah Mak

“Ramadan 22

Alhamdulillah syukur ya Allah
#roadtokhatamquran bulan Ramadhan , Allah kabulkan
Syukur ya Allah.
Terima kasih Allah.
Lepas Khatam tadi di rumah Mak Nora,
Terus Hujan. Hujan Rahmat
Habis doa hujan berhenti.
MasyaAllah. Allah Maha Mengetahui.
Semoga Allah kabulkan doa kami semua.”

Nora Danish sewaktu khatam Al-Quran buat kali pertama tahun lalu.

Sebelum ini Nora pernah berkongsi kejayaannya khatam Al-Quran buat kali pertama dalam seumur hidupnya. Dan tahun ini sekali lagi, Nora berjaya melakukannya.

Niat Nora Danish Khatam Al-Quran Buat Nedim Menangis

Menerusi temubualnya di Mstar, Nora memaklumkan jika sebelum ini dia khatam Al-Quran berpandukan digital pen. Kali ini, dia akan memanggil ustazah untuk memantau bacaannya agar betul dan jelas.

Niatnya mahu khatam Al-Quran juga mendapat respons yang baik daripada suaminya. Malah, suaminya sebak sehingga menangis. “Tapi tidaklah sampai saya abaikan keluarga,” ujar Nora lagi.

IKLAN

Ibu kepada dua orang cahaya mata, Putra Rayqal Ramli dan Mohamed Neqayl Nedim ini nampaknya begitu bertuah. Kerana impiannya itu Allah makbulkan dalam 10 malam terakhir umat Islam berlumba-lumba merebut pahala Ramadan sebanyak-banyaknya.

Sumber/Foto : Nora Danish

Diri sangat lemah, menangis setiap hari ketika mengandungkan Rayqal – Nora Danish

IKLAN

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirasi dan lain-lain. Klik link ini untuk menyertainya:  https://t.me/bangkitwanitaMW

Selepas penganjuran Webinar Bangkit Wanita #bisnesdarirumah, Mingguan Wanita menerusi kempen Bangkit Wanita, membuka pendaftaran kepada kursus latihan praktikal jangka pendek.

Kursus-kursus akan bermula hujung Mei hingga Ogos ini dan kemuncak kepada kempen ini ialah penganjuran Konvensyen Inspirasi CEO Bisnes Viral. Kursus latihan yang ditawarkan akan berlangsung selama sehari setiap satu dan orang ramai khasnya wanita B40 dan M40 boleh memilih kursus yang diminati.

IKLAN

Apa yang menarik kursus ini memang direka khas untuk mereka yang mahu berniaga sebaik tamat latihan asas kemahiran ini. Sejumlah tujuh kursus asas latihan praktikal dan demo dibuka untuk penyertaan merangkumi sektor makanan, pengurusan, busines kedai online, jahitan dan perkhidmatan.

Nak Jadi Usahawan Viral, Ini Pilihan Antara Kursus Kemahiran Untuk Wanita B40 & M40

Sekali Lagi Nora Danish Khatam Al-Quran, 9 Malam Terakhir Ramadan

Simpan Kira-kira Dan Urus Kewangan, Silap Urus Bisnes Lingkup

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/simpan-kira-kira-dan-urus-kewangan-silap-urus-bisnes-lingkup/

Sekali Lagi Nora Danish Khatam Al-Quran, 9 Malam Terakhir Ramadan

Bisnes Kencang Di Shopee Bersama Coach Zul Dan Master Noorul

Klik sini untuk mendaftar : https://toko.ideaktiv.com/product/bisnes-kencang-di-shopee-bersama-coach-zul-dan-master-noorul/

Follow kami di :
Facebook Mingguan Wanita – https://www.facebook.com/mingguanwanita/
Instagram Mingguan Wanita – https://www.instagram.com/mingguanwanita/
Twitter Mingguan Wanita – https://twitter.com/MingguanWanita