Penyanyi Dangdut AMELINA Luah Rasa Syukur, Anak Sulung Berjaya Raih Diploma!Tiada yang lebih membahagiakan bagi mak ayah apabila anak-anak berjaya menamatkan pelajaran walau apa juga bidang yang diceburi.

Penyanyi yang sinonim dengan irama Dangdut Norazlina Amir Sharipuddin,48 atau lebih dikenali sebagai Amelina meluahkan rasa syukur dan bangga dengan pencapaian anak sulungnya, Puteri Nur ‘Athirah, 22 yang baru sahaja berjaya menamatkan pelajaran dalam Diploma Kemahiran (Diploma In Professional Cookery) dari VTCA Vocational Training Centre.

Penyanyi Dangdut AMELINA Luah Rasa Syukur, Anak Sulung Berjaya Raih Diploma!

Puteri Nur ‘Athirah merupakan anak dari perkahwinan Amelina dengan bekas suaminya iaitu Reduan Mahamood disamping 5 orang cahaya mata yang lain iaitu, Putera Al’ Affiq, Putera Al’ Asyraff, Puteri Nur’ Asyurah, Putera Al’ Arffa, & Putera Al’ Amzar.

Penyanyi Dangdut AMELINA Luah Rasa Syukur, Anak Sulung Berjaya Raih Diploma!

Harapan & Pesanan Buat Athirah

Ibu tunggal kepada 6 cahaya mata ini cukup terkenal dengan lagu seperti “Rindu”, “Yang Tersayang” dan “Memori Daun Pisang” juga berkongsi harapan dan pesanan kepada anak tersayang sempena hari graduasinya.

IKLAN

“Congratulations on ur graduation day. U did it girl..dalam setiap chapter hidup mu Allah akan mempermudahkan urusan mu. Mommy always menyertakan doa untuk mu. Dont worry…walau pun u selalu sakat i & buat mommmy gerammmmmmm!

“Ingat…kakak kena jadi contoh yang terbaik untuk adik-adik, sayangi keluarga, orang yang pernah berbudi dengan kita dan orang yang sentiasa berada di saat kita susah, di saat kita jatuh, di saat kita tiada apa-apa.”

“Jadikan setiap kesengsaraan itu kepada nikmat Allah yang Allah dah janjikan pada hambanya yang berserah.

Amin ya rabb… Love u dotter.

IKLAN

Penyanyi Dangdut AMELINA Luah Rasa Syukur, Anak Sulung Berjaya Raih Diploma!

Ramai yang turut mengucapkan tahniah atas kejayaan yang diraih berjaya menamatkan diploma serta mendoakan berjaya dalam kehidupan.

Penyanyi Dangdut AMELINA Luah Rasa Syukur, Anak Sulung Berjaya Raih Diploma!

IKLAN

 Mesti Baca:Arni Nazira Syukur Anak Sulung Tamat Pengajian Cemerlang Raih ‘Anugerah Akademik’
Baca Lagi Di Sini:“Tahniah Anak Mama,” Sari Yanti Syukur Anak Raih Anugerah Kecemerlangan Akedemik
Artikel Menarik:“Berbaloi La Mak Hang Berkepak Caqi Duit..” Che Ta Syukur Anak Raih ‘Double Degree’

Mingguan Wanita: Alhamdulillah, tahniah buat Amelina atas kejayaan anak berjaya menamatkan pelajaran dalam bidang yang diceburi.Semoga anak terus cemerlang dan berjaya di dunia dan akhirat.

Sumber: Instagram Amelina

Follow kami di Facebook , Website , Instagram, YouTube , Twitter , Telegram MW dan TikTok Mingguan Wanita untuk mendapatkan info, berita terkini serta artikel-artikel menarik.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI