Nora Danish sangat tertekan dan hiba. Pelakon cantik, Nora Danish sebelum ini  mendakwa rumah tangga dengan suami, Nedim Nazri sedang bergolak.

Untuk rekod Nora dan Nedim mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2017 dan dikurniakan anak lelaki, Mohamed Neqayl berusia enam tahun. Sebelum ini, Nora pernah berkahwin dengan Datuk Rizal Ashram Ramli atau Jejai pada 20 Jun 2006 dan dikurniakan anak lelaki, Putra Rayqal, 15 sebelum bercerai pada 2008.

 

Nora Danish Sangat Tertekan Dan Hiba “Hal Rumah Tangga Terlalu Peribadi”

Nora Danish Sangat Tertekan Dan Hiba

Terbaru Nora menyatakan perkembangan terbaru tentang rumah tangganya. Ibu jelita ini turut menerangkan bakal berkongsi apabila tiba masa yang sesuai. Seperti mana dilaporkan Berita Harian, Nora mengaanggap kisah rumah tangga terlalu peribadi buat dirinya.

“Kalau boleh saya nak yang terbaik untuk semua pihak. Saya akan beri komen bila tiba masa sesuai dan mendapat keputusan muktamad.

IKLAN

“Terus-terang hal rumah tangga ini terlalu peribadi untuk saya kongsikan. Saya nak beri kenyataan sekarang pun sangat tertekan dan hiba.

“Tunggu sampai tiba masa sama ada ia atau tidak (berlaku perceraian), semuanya masih dalam proses,” terang Nora.

Tiada Campur Tangan Orang Ketiga

Nora turut menyatakan masalah yang dialami dengan suami tidak ada campur tangan orang ketiga.

“Saya dan Nedim sentiasa berbincang sebelum membuat keputusan. Jadi, tiada anasir luar dan tiada siapa yang menghasut kami.

IKLAN

“Cuma dalam hal ini keadaan yang berlaku memaksa kami untuk tidak sebumbung. Semuanya berlaku dalam jalan cerita yang luar biasa,” sambung Nora.

Baca Disini : Terlalu Sibuk Nora Danish Terkilan Tak Dapat Khatam Al-Quran “Semoga Masih Ada Rezeki Ramadan Depan”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NaOra Daishi (@noradanish)

Sumber : Berita Harian

IKLAN

Nana Mahzan akui agak risau. Namun punya cara tersendiri didik anak. Paling penting kata Nana perlu banyak berbicara dengan anak perempuan. Berkongsi cerita sangat penting dan pastikan anak menghormati dan mendengar kata ibu ayah.

Cantiknya anak dara pelakon Que Haidar dan Linda Jasmine, Tengku Ratu Haidar!

Siapa isteri-isteri geng Syatilla angkat tangan. Setuju tak? Memang suami berat mulut dan tak rajin borak bila dalam kereta suara isteri je macam dj radio tak berhenti bercakap. Hihihi.

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI