Berlangsung di Bora Ombak, Putrajaya, Mingguan Wanita turut tidak ketinggalan memenuhi jemputan SifuFBads “All Star” Grand Event. Majlis yang dianjurkan pada 1 September lalu telah mengumpulkan alumni Sifubads dalam satu Grand Event yang dianjurkan khas untuk mengukuhkan lagi hubungan silaturrahim antara SifuFBads dan sesama alumni.

Dalam masa yang sama, acara ini juga diwujudkan sebagai tanda penghargaan kepada alumni yang telah berjaya dan memberi sepenuh komitmen sepanjang pembelajaran bersama SifuFBads. Sesi seminar yang bermula seawal 8 pagi sehingga 5 petang banyak memberi input kepada alumni SifuFBads apabila terdapat macam-macam kisah daripada setiap alumni yang pernah jatuh, bangun dalam mengharungi cabaran dalam perniagaan masing-masing.

Manakala di sebelah malamnya, sebuah majlis makan malam turut dianjurkan bagi meraikan para alumni. Tidak hanya menjamu selera, SifuFBads turut menobatkan beberapa pemenang yang memenuhi kriteria seperti Syirah daripada Charms Cosmetic Skincare yang memenangi kategori Best Integrated Marketing, Suhaimi Saiful daripada Fleur bagi kategori the best agent development dan banyak lagi. Terdapat 10 kategori dipertaruhkan untuk memberi inspirasi kepada orang lain untuk berjaya.

 

Jangan Lupa Komen