Mamazie Terguris, Shila Tergamak Keluarkan Kata-Kata Kesat. Ibu mana yang tidak terasa hati apabila anaknya mengeluarkan kata-kata kesat. Itulah antara luahan hati oleh ibu Shila Amzah, Fauziah Sarman atau lebih mesra dengan panggilan Mamazie.

Perkongsian itu kemudiannya sudah dipadam oleh Mamazie. Menurut mStar onlie ianya dipadam beberapa minit selepas ia dimuat naik. Antara yang dikongsi oleh Mamazie;

“Disebabkan rumah pusaka ini juga tergamak Shila mengeluarkan kata-kata kesat pada mak, tak tergamak mak nak tulis kata-kata itu.

“Allahuakhbar. Ya benar memang Shila tak halau mak tapi kata-kata Shila mak faham,” tulisnya.

 

Mamazie Terguris, Shila Tergamak Keluarkan Kata-Kata Kesat

Menurut bekas isteri ND Lala itu lagi dirinya snediri tidak tergamak untuk menulis kata-kata yang keluar daripada mulut anak sulungnya itu hanya disebabkan rumah pusaka yang ingin dijualnya.

IKLAN

Mamazie juga menerangkan dirinya tampil membuat kenyataan tersebut kerana ingin membersihkan namanya yang sudah tercalar.

“Hati emak memang sudah dikisar halus. Emak bersuara demi maruah mak. Banyak rahsia mak simpan, sorok selama ini demi namamu sebagai bintang popular.

“Terima kasih Nurshahila kerana beri ruang untuk orang hina dan keji mak sendiri dalam video live. Allah tahu apa kebenarannya. Buat masa ini emak belum dapat maafkan dan mak tak reda dengan apa Shila buat. Berhenti menipu!

“Ya Allah, ampunkanlah segala dosa-dosaku. Hanya Engkau yang Maha tahu. Ku serahkan segalanya kepadaMu kerana sesungguhnya aku milikMu.

“Nurshahila, kau tanggunglah dosa… Pada Allah mak serahkan dirimu dan semoga Allah SWT mengadili segalanya serta memberimu petunjuk,” luah Mamazie.

IKLAN

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- “Dia Bukan Kawan Baik Saya Tapi Memang Lebih Rapat Dengan Mak” – Shila Amzah

Shila Amzah Titip Rasa Sedih Pemergian Bakal Mentua, “Lagi Seminggu Je Mak Majlis Ubai & Sha…”

“Kalau Betul Sayang Isteri Pertama, Takdenye Nak Kahwin Isteri Kedua,” Shila Amzah

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

IKLAN

Bila melihat beberapa selebriti menanggalkan hijab, pelbagai tanggapan mula diperkatakan. Pandangan dari Ustazah Sharifah Khasif ini boleh dijadikan panduan.Semoga kekal istiqamah.