Mak nak marah ke gelak bila anak balik rumah rupa dah macam “Venom”. Hal anak-anak sering membuatkan ibu-ibu menyimpan pelbagai perasaan saat menunggu mereka membesar dan berakal.

Ini kerana keletah anak-anak ketika kecil menjadi penghibur hati. Ada kala mak-mak rasa geram terutama part bergaduh dengan adik beradik. Itu belum part merajuknya atau cemburu. Tak kurang juga yang agak nakal dan lain lagi. Namun bila semuanya sudah meningkat remaja dan besar, semua memori indah itu takkan berulang lagi kerana masing-masing sudah matang.

Follow kami di TELEGRAM, INSTAGRAM, TIKTOK, FACEBOOK, TWITTER dan YOUTUBE Mingguan Wanita untuk dapatkan info dan artikel-artikel terkini serta menarik.

BACA ARTIKEL MENARIK DI SINI :- Mak Adalah IBU TERBAIK & Sempurna Walaupun Penat, Letih Layan Karenah Anak

Tidak Pernah Lelah Melayan Karenah Anak, ‘Me Time’ Sejam Sebelum Masuk Tidur Sudah Mencukupi

IKLAN

ANAK KEDUA Paling Banyak Karenah, Kedegilan Itulah Buat Mak Ayah Bangga Nanti, Percayalah!

Satu perkongsian dari seorang ibu, @ristyagustina mengenai anak perempuan yang balik dalam keadaan berlumuran lumpur hitam pekat telah membuatkan ramai terhibur hingga perkongsian di Tik Toknya mencecah tontonan 13.4 juta orang.

Ramai mengatakan rupa anak kecil yang hanya nampak mata putihnya itu seperti dalam filem Venom atau Sumpah Orang Minyak.

IKLAN

Mak Nak Marah Ke  Gelak Bila Anak Balik Rumah  Rupa  Dah Macam “Venom”

@17ristyhanya mata yg bergerak 🤭♬ TIBA TIBA X NGAMEN 5 NDOO LIFE – MIMIEEE 🤺

Dari reaksi ibunya sebaik anak ini berdiri di hadapan rumah mereka, iaitu perumahan muslim Vila Ilhami Balaraja yang terletak di Daerah Tangerang, Banten, Indonesia hanya perkataan astaga mampu diucapkan ibunya.

Barangkali sama sekali tak menyangka anak kecilnya berlumuran kehitaman dan hanya nampak mata putih saja. Bahkan ketika disoal bertubi-tubi oleh ibunya yang ingin tahu kenapa jadi begitu, sudah tiada serupa orang, dia hanya menyebut sudah terkencing di dalam seluar.

IKLAN

Hai la anak, memang buat mak-mak nak ketawa saja mengenang keletah mereka.

Tak hairanlah ramai yang tergelak menonton videonya dan ada mengatakan venom sudah datang ke universe kita selain ada mengaitkannya dengan filem Starwars Darth Vader. Bakan ramai simpati selepas mengetahui situasi sebenar keadaannya.

Ternyata selepas dibersihkan badannya, anak kecil ini memaklumkan dia terjatuh di dalam longkang di perumahan mereka tanpa sengaja. Longkang itu airnya hitam pekat kerana ibunya ada berkongsi video tempat anaknya jatuh. Mujur juga tiada apa kecederaan berlaku pada tubuhnya tetapi habis semua jiran-jiran keluar untuk melihat situasinya.

@17risty♬ suara asli – risty agustiana

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI