aplikasi 4D Quiver

Aplikasi 4D Quiver ini boleh didownload secara percuma oleh mak ayah yang menggunakan smartphone. Nak pembelajaran lebih seronok, kenalah muat turun dulu aplikasinya sama ada di play store untuk pengguna android dan Apple store.

Aplikasi AR Quiver yang dibangunkan ini memang menyeronokkan bukan saja anak-anak malah mak ayah pun akan jadi teruja sama.

Sebabnya setiap kali selesai mewarna pada bahan bercetak yang diperoleh dari laman web Quiver, anda boleh halakan gajet padanya dan masa itulah magik akan bermula.

Ia akan menjadikan gambar yang diwarnakan dengan apa saja warna baik pensil warna, crayon, marker pen mahupun watercolor akan menjadi hidup dan membuat aksi yang comel. Ia juga disertakan dengan bunyi-bunyian yang akan menarik minat anda.

Mak-mak Pun Teruja Sama!

Yang ni best, mummy pun jadi jakun sekejap. Anak-anak seronok sebab lukisan diaorang color boleh hidup. Jom share n tag kat parents yang ada anak-anak kecil , mungkin bermanfaat untuk penuhi aktiviti anak-anak di hujung minggu.” – Puan Zara Razali.

IKLAN

Konsep yang dibawakan oleh aplikasi ini samalah seakan yang boleh dilihat dalam game Pokemon Go. Bezanya ia cuma bergerak di atas kertas yang telah mak ayah cetak saja. Pembelajaran tentunya menjadi lebih interaktif dan menyeronokkan.

Pastikan jumlah bateri mencukupi dan capaian Internet anda baik (ia diperlukan untuk sesetengah aplikasi AR)

IKLAN

Download Apps Quiver Percuma Di Sini

Download aplikasi Quiver untuk Apple: http://goo.gl/Bb4739

Download aplikasi Quiver untuk Android: http://goo.gl/GR9oO4

IKLAN

Download lukisan bercetak untuk anak-anak wanakan: http://www.quivervision.com/coloring-packs/

Layan Video Ni Untuk Tengok Lukisan Hidup

Sumber/Foto/Video: Zara Razali via Mingguan Wanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI