kurus lepas berpantang

Seronok tengok body mak-mak yang boleh kurus lepas berpantang, tetapi agaknya apa rahsia paling ‘kacang’ yang anda boleh tiru?

Haaa… ini yang Juru Urut Bertauliah dan Pengamal Warisan Perbidanan Melayu Lama, Puan Siti Aishah dah kongsi, tinggal rajin nak buat atu tidak saja, jom baca…

Tak semua wanita kurus mampu kurus lepas berpantang.

Tak semua wanita berisi kekal gemuk lepas berpantang.

Its all about your daily routine masa berpantang.

Kemahuan.
Kesungguhan.
Istiqamah.

IKLAN

Alasan boleh dicipta dengan pelbagai cara.

Tetapi hanya usaha yang akan menampakkan hasil.

Berpantang dengan anak yang ramai tidak boleh dijadikan alasan untuk tidak mampu melakukan beberapa rutin berpantang yang asas.

Anda hanya perlu tahu cara yang bijak untuk “mencuri” masa.

IKLAN

Antara rutin-rutin yang penting untuk mendapatkan tubuh yang kurus selepas bersalin meskipun dalam keadaan kegawatan urusan rumahtangga ialah:

1.Makan jamu dan herba (2 minit – telan)
2. Bengkung dan ubat barut (20 minit : 10 minit pagi & 10 minit petang)
3. Pakai param dan pilis (10 minit : 5 minit pagi & 5 minit petang)

32 minit dari keseluruhan 1440 minit sehari.

So?

Apa alasan lagi untuk tidak menjaga diri anda?

IKLAN

Set your priority right mommy!

Aturcara curi masa dalam pantang dengan Set Bersalin NR

1. Phyto Natal makan 2- 4 biji. Sekali ngap xsampai seminit. Akar herbanika rebus dalam jug elektrik (banyak bagi alasan tak sempat rebus… alasaaaaan). Letak dalam flask. Habiskan 1.5 litre sehari
2. Sapu herbanika barut pada perut (even perut lebar besen pun tak sampai seminit dah siap). Pakai bengkung. Kalau tak sempat sbb anak melalak2, pakai strap on binder. Budak dah tidur baru pakai bengkung kain.
3. Pakai param dan pilis. Pakai minyak herbanika selepas mandi. 5 minit tak sampai. Seluruh badan. Utk pilis, tampal mustajab Balm NR kat dahi dalam masa senafas.

Elakkan beralasan.

Usahakan sekarang!