Jika pernah mengalami penyakit Batu karang, tahulah ‘azabnya’ bagaimana. Memang sangat sakit sehingga tahap berguling-guling. Ada cara semulajadi untuk mengeluarkan batu karang ini. Boleh ikhtiar menggunakan lemon dan minyak zaiton serta amalkan minum setiap pagi.

Ini tip yang dikongsikan sendiri oleh Puan Emma Wan Noordin sebagai rujukan.

Walaupun saya agak huh hah huh hah ‘modern thinking’ orang nya, tapi saya percaya dengan resepi-resipi natural orang dulu-dulu untuk kesihatan.

Kalau ada yang mengadu dengan saya dia ada batu karang sakit guling-guling, saya akan suruh perah setengah biji lemon dalam cawan, 2 sudu besar virgin olive oil dan penuh kan cawan dengan air.

 

Minum setiap pagi, Insyallah keluar lah batu karang tu (dalam urine kalau lelaki batu besar macam gambar).

IKLAN

Kalau perempuan maybe pecah dan jadi serpihan pasir. Try lah sebab ni bahan makanan biasa je pun.

Jangan tanya batu karang siapa dalam pic ni. Dah terkumpul lama, boleh buat batu cincin pun ni.

Baca Lagi Di Sini:
Air Rebusan Halba, Halia & Serai, Petua Hilangkan Kebas Kaki & Tangan Serta Sakit-Sakit Badan

IKLAN

Guna Lemon, Madu & Cengkih, IKHTIAR Berkesan Sembuhkan Batuk, Hidung Tersumbat!

Rupanya Selama Ini Cara Anda Minum Madu SALAH, Patutlah Tak Jadi Ubat

Mingguan Wanita: Jadi jika nak keluarkan batu karang boleh ikhtiar guna tip yang dikongsikan ini. Namun jika masih tidak sembuh, elok lakukan pemeriksaan dan dapatkan rawatan segera iya.

Sumber: Emma Wan Noordin

IKLAN

Mingguan Wanita juga boleh diikuti di

YouTube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita

Instagram: https://www.instagram.com/mingguanwanita