Menipu hampir 90 wanita dan berkahwin 27 kali demi membolot harta mangsa. Mudah sungguh nak hidup senang, dengan membolot harta orang lain, dengan cara menipu, menabur janji manis dan kata-kata cinta pada mangsa.

Seorang lelaki India telah ditangkap kerana didakwa mengahwini sekurang-kurangnya 27 wanita berada dalam tempoh 43 tahun dengan tujuan untuk membolot harta mangsa, lapor akhbar The Indian Express.

Ramesh Chandra Swain, 66, dari negeri Odisha, di timur India, dituduh menipu berpuluh-puluh wanita untuk mengahwini mereka dengan menyamar sebagai doktor yang berjaya atau pegawai kanan Kementerian Kesihatan India.

Kasanova Menipu Hampir 90 Wanita, Kahwin 27 Kali Demi Bolot Harta Isteri!
Ramesh Chandra Swain, 66, dari negeri Odisha, di timur India, dituduh menipu berpuluh-puluh wanita untuk mengahwini mereka.

Bolot Wang & Aset

Ramesh yang hanya mempunyai pendidikan Kelas 10, menggunakan dokumen pengenalan diri palsu untuk meyakinkan mangsanya sebelum membolot sejumlah wang dan aset penting daripada mereka.

Menariknya, kebanyakan wanita yang dikahwininya sejak sedekad lalu adalah berpendidikan tinggi, malah terdiri daripada doktor dan akauntan hinggalah peguam Mahkamah Agung.

Lelaki itu berkahwin buat kali pertama pada 1982 dan mempunyai dua anak lelaki serta seorang anak perempuan hasil daripada perkahwinan tersebut.

IKLAN
Kasanova Menipu Hampir 90 Wanita, Kahwin 27 Kali Demi Bolot Harta Isteri!
Salah seorang mangsa yang dikahwini demi membolot hartanya.

Menipu Hampir 90 Wanita

Sejak itu, dia dipercayai telah menipu hampir 90 wanita lain, namun hanya sebilangan kecil daripada mereka bersetuju menjadi sebahagian daripada siasatan rasmi.

Ini kerana majoriti yang lain bimbang serta takut akan stigma yang bakal diterima daripada masyarakat.

Penipu yang menggunakan pelbagai nama dan kad identiti palsu itu menyasarkan wanita bujang, kesepian dan meyakinkan mereka untuk memindahkan sejumlah wang dan aset penting ke atas namanya sebelum meninggalkan mereka.

Baca Lagi Di Sini:
Realiti, Ramai Lelaki Pasang Niat Cari Isteri Kerja Kerajaan & Gaji Besar, Ada Peluang Boleh Goyang Kaki!

IKLAN

Bila Isteri Meninggal, Bukan Semua Harta Milik Suami Tapi Ada Hak Waris Lain

Mingguan Wanita: Macam-macam hal. Demi nak hidup senang, sanggup menipu dan bolot harta. Pesanan buat wanita jadikan kisah ini satu pengajaran. Jangan mudah menyerahkan rasa cinta dan mempercayai lelaki yang mudah mengikis harta, meminta itu dan ini.

Sumber: Kosmo

IKLAN

Follow kami di :

Facebook : https://www.facebook.com/mingguanwanita
FB Grup Cerita Mak-mak Hari Ini : https://www.facebook.com/groups/ceritamakmak
Website: https://www.mingguanwanita.my/
Instagram : https://www.instagram.com/mingguanwanita/?hl=en
YouTube: https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial/featured
Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita?lang=en
Telegram MW: https://t.me/mingguanwanita
TikTok: https://tiktok.com/@mingguanwanita

ZAMAN DAHULU BOLEH LAH NAK PERMAINKAN WANITA. SEKARANG ‘BIG NO’ Wanita hari ini PANTANG DICABAR!

Kasanova Menipu Hampir 90 Wanita, Kahwin 27 Kali Demi Bolot Harta Isteri!

Pernah diperlekehkan? Dipijak kepala? Buli atau takut berdepan masalah hidup? Dengar apa nasihat pakar. Jom sertai webinar sehari, AURA: Wanita Pantang Dicabar ini.
Klik link ini untuk daftar penyertaan: https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-aura-wanita-pantang-dicabar/ atau whatsapp : http://www.wasap.my/60196328758/DaftarAura