Pasangan yang telah lama mendirikan rumah tangga sudah pasti pada suatu tika akan merasakan fasa membosankan dalam menjalinkan hubungan intim. Hingga satu saat sang isteri memasang impian agar suaminya bertingkah seperti yang dimahukan. Sebenarnya suami harus pandai membeli jiwa isteri, jadi kesilapan suami yang besar pasti dianggap kecil bagi isteri.

Namun segalanya memerlukan perbincangan untuk menghangatkan kembali hubungan yang selama ini “sejuk”. Bagi pasangan yang jenis berterus-terang, mungkin masalah ini adalah suatu perkara yang tidak begitu rumit. Tetapi bagi yang jenis pemalu, barang kali sukar untuk diluahkan apatah lagi melibatkan hubungan intim.

Oleh itu, khas buat suami anda seharusnya tahu apakah perkara utama yang isteri inginkan ketika bersama. Setiap wanita adalah berbeza, ada segelintirnya lebih suka jika sang suami berlagak biasa.

Manakala setengahnya pula inginkan sesuatu yang ekstrem atau berbeza daripada kebiasaan. Mungkin beberapa langkah ini dapat membantu anda memuaskan hati pasangan anda kala bersama.

IKLAN

1. Mood Romantik
Tatkala hari ulangtahun kelahirannya, apa kata anda melakukan sebuah kejutan khas buatnya dengan mencipta mood romantik di dalam kamar tidur. Rata-rata wanita suka apoabila suaminya melakukan sesuatu yang romantik. Lebih mengusik kalbu, apabila anda menambah usaha dengan mewangikan bilik tidur kalian dan juga menabur bunga ros merah.

2. Memanjakan Dia
Curi peluang di hari ulangtahun untuk maraikan malam istimewa dengan penuh kehangatan. Manjakan isteri anda bermula dengan ciuman manja, urutan lembut di seluruh tubuhnya dan belai si dia hingga dia lemas dan kecundang di tangan anda. Sudah tentu pengorbanan anda akan mendapat balasan yang setimpal apabila sang isteri membalas balik layanan istimewa yang dihadiahkan.


.3. Dukung Si dia
Selain sentuhan manja dan ciuman, anda juga boleh memulakan langkah pertama dengan mendukung isteri anda ke kamar tidur. Jika anda inginkan sesuatu yang di luar kebiasaan, angkat isteri dengan posisi mendukung dari arah depan. Jika sukar mengimbangi bebanan pisteri, mungkin anda gunakan dinding sebagai penyokong anda.

IKLAN

4. Gerakan Agresif
Ada segelintir wanita gemarkan cara yang agresif untuk meningkatkan deria ransangan sensual mereka. Jangan terlalu kasar, lakukan dengan lembut, bersahaja dan diakhiri dengan sentuhan yang agak agresif. Setiap sentuhan dan gerakan itu perlu diiringi dengan penuh kasih sayang.

5. Tanggalkan Pakaian Demi Helaian
Jiwa wanita yang halus sudah tentu mudah tersentuh dan sensitif. Oleh itu tanggalkan pakaiannya helaian denmi helaian untuk menguji perasaannya. Bukan hanya suami yanh teruja, sang isteri juga teruja dengan kejutan dan reaksi spontan sang suami.

IKLAN

6. Aksi Spontan
Sebenarnya isteri juga gemarkan hubungan kelamin yang spontan dan tidak dijangkakan. Tindakan memberi kejutan buat isteriadalah tindakan yang amat dinantikan oleh mereka. Mereka mempunyai fantasi yang tersendiri terhadap sang suami.

Lakukan hubungan intim dengan spontan dan jangan terlalu teliti langkahnya hingga membuatkan sang isteri ternanti-nanti apakah tindakan seterusnya. Tahukah anda langkah spontan ini sebenarnya kelihatan sangat seksi di mata wanita.

7. Ciuman
Ciuman bukan hanya sekadar pemula bicara sebelum masing-masing hanyut dalam asmara. Sebaliknya jangan lupa kepentingan ciuman mesra yang mengambil sedikit masa kerana nafsu wanita boleh meningkat melalui ciuman dari insan yang disayangi iaitu suami yang sangat dicintainya.