Setiap perkahwinan yang dibina pastinya mengharapkan ia berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat. Susah senang dilalui bersama, dugaan dan ujian diharungi berdua.Namun panas disangka sampai ke petang, rupanya hujan di tengahari.

Kesetiaan seseorang itu boleh dilihat apabila pasangannya menerima ujian. Di sinilah kesetiaan teruji sama ada memilih untuk terus menghadapi ujian susah senang bersama mahupun ambil jalan mudah meninggalkan pasangan.

Cinta Luar Biasa Edika Yusof

18 tahun usia perkahwinan pelakon Edika Yusof, 54 dan isterinya, Nor Hidayah Yusri, 44 bukanlah satu tempoh yang sekejap. Rumah tangga pelakon Edika Yusof diuji saat isteri disahkan menghidap meningitis sehingga menyebabkan diri lumpuh separuh badan pada 2005.
Selama tempoh 16 tahun menjaga isteri sakit, Edika tetap setia dan tidak pernah sesekali terdetik hati meninggalkan isteri apatah lagi mengabaikannya dengan mencari pengganti lain. Mengharungi susah payah bersama isteri tanpa pernah merungut.

“Isteri Kita Adalah Soulmate & Bukannya Maid,” Cinta Luar Biasa Edika Yusof

Borak Kelamin Episod 7

“Isteri kita adalah soulmate dan bukannya maid,” pesan Edika Yusof.

Ada sebabnya ayah kepada dua orang cahayamata ini beri pesanan sedemikian.

“Isteri Kita Adalah Soulmate & Bukannya Maid,” Cinta Luar Biasa Edika Yusof

Nak tahu lebih lanjut boleh saksikan Episod 7 Borak Kelamin yang menampilkan kisah Cinta Luar Biasa Edika Yusof disebalik pengorbanan beliau dalam menjaga isterinya yang lumpuh. Perkongsian yang ternyata membuka mata sesiapa sahaja yang menonton dan beliau membuktikan yang cinta sejati itu masih wujud walaupun sedang diuji.

IKLAN

Cerita Dalam Kain pula mebawakan kisah tentang seorang isteri yang menghidapi masalah buah pinggang kronik namun dijaga dengan penuh kasih sayang oleh si suami.

Saksikan Borak Kelamin, membincangkan tentang topik Cinta Luar Biasa, Isnin 12 April jam 9 malam, di Astro Ria & On Demand. Ulangannya pada Jumaat, jam 12 tengah hari di saluran yang sama.

“Isteri Kita Adalah Soulmate & Bukannya Maid,” Cinta Luar Biasa Edika Yusof

Baca Lagi Di Sini:
18 Tahun Usia Perkahwinan, Edika Yusof Setia Disisi Isteri “Saya Suami Bertuah Miliki Awak”

IKLAN

JOM SERTAI GRUP TELEGRAM BANGKIT WANITA MW

Kesan pandemik C19, ramai gaji dipotong atau dibuang kerja. Boleh buntu juga sekejap. Namun, ada berita baik untuk para wanita B40 & M40. Mingguan Wanita prihatin dengan nasib menimpa anda dan susulan itu, kami menjemput semua untuk menyertai group Telegram Bangkit Wanita MW sebagai platform untuk mendapatkan info niaga, promosi kursus, tip berbisnes, perkongsian usahawan yang memberi inspirasi dan lain-lain.

Klik link ini untuk menyertainya: https://t.me/bangkitwanitaMW

 

Mingguan Wanita juga boleh diikuti di

IKLAN

YouTube : https://www.youtube.com/c/MingguanWanitaOfficial

Telegram: https://t.me/bangkitwanitaMW

Twitter: https://twitter.com/mingguanwanita

Instagram: https://www.instagram.com/mingguanwanita

#bangkitwanita
#langkahyakinlakarkejayaan
#bisnesdarirumah
#mingguanwanita

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI