Huawei Y6p Cuma RM599, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

Sekarang ni takkan jumpa telefon pintar dengan harga RM559 yang dilengkapi kelebihan skrin, bateri malah gaya lebih besar. Tawaran sebegini cuma ada pada telefon pintar, Huawei Y6p saja.

Selain talian internet yang lancar, kita pun perlukan telefon pintar yang ada bateri TAHAN LAMA, skrin telefon yang BESAR malah menawarkan gaya HEBAT.

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

HUAWEI Y6p ini ada semua itu. Dari kajian sebelum ini pun, bateri 4000mAh siri HUAWEI Y (HUAWEI Y9s) membolehkan anda melayari internet selama 10 jam, bermain permainan video untuk 9 jam malah boleh ‘on’ muzik seharian. Bayangkan lah ketahanan bateri siri HUAWEI Y9s ini dengan 5000mAh.

Bermakna, bila anda sedang membuat panggilan video, tak perlulah susah hati nak cari pengecas. Boleh saja ber’video call’ lama-lama. Lepas bercakap dengan atuk nenek di Hari Raya nanti boleh terus hubungi pula kawan-kawan di kampung.

Menariknya, HUAWEI Y6p ini didatangkan dengan tiga warna; Emerald Green, Phantom Purple dan the Midnight Black menjadikannya punya tarikan tersendiri. Konsep layar Dewdrop Display 6.3” dengan screen-to-body ratio mencapai 88.4%. Bermakna kuranglah gangguan ketika anda sedang menonton filem di telefon.

Rekaan pada belakang telefon pintar pun unik. Malah sesuai untuk apa saja gaya anda.

Gambar Yang Lebih Jelas Lagi Cantik

HUAWEI Y6p ini juga didatangkan dengan 13MP kamera belakang, termasuklah kamera wide-angle yang membolehkan anda mengambil gambar keseluruhan ahli keluarga. Tanpa bimbang ada yang terkeluar dari frame.

8MP yang dibangunkan dalam kamera depan membolehkan panggilan video menjadi lebih jelas dilihat oleh pihak lain. Haa.. lagi menarik video TikTok anda pun jadi lebih baik dan menyeronokkan. Sebab setiap gerakan kecil pun, boleh dirakam dengan baik.

IKLAN

Paling penting simpanan memori 64GB membolehkan sebanyak-banyak gambar dan video disimpan dengan baik. Ditambah pula dengan 15GB storan Cloud PERCUMA selama 12 bulan.

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

AppGallery Yang Lebih Selamat, Lebih Storan, Lebih Ganjaran

Terkini, AppGallery Huawei sudah pun dilengkapi dengan pelbagai aplikasi yang anda perlukan. Antaranya, Maybank2U, RHB Bank, PB Engage, Touch n go e-wallet, shoppe, lazada, Facbook, Whatsapp, Astro Go, Here WeGo dan lain-lain.

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

Dilengkapi dengan ciri 4 tahap keselamatan yang melindungi pelayar daripada malware ketika menggunakan aplikasi yang dimuat naik daripada AppGallery.

Mudahlah nak kirim duit Hari Raya untuk mak ayah di kampung, boleh juga sedekah pada anak-anak buah yang lain. Nak belikan baju raya online untuk mak ayah pun boleh dengan telefon pintar saja.

IKLAN

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

Ini Kelebihan AppGallery HUAWEI

√    Pelbagai faedah dan ganjaran yang boleh ditebus dari AppGallery
√    Boleh gunakan aplikasi tanpa sekatan. Misalnya Google menyekat sesetengah aplikasi di sesetengah negara. Tetapi tidak di AppGallery Huawei.
√    Jaminan lebih SELAMAT, lebih STORAN, lebih GANJARAN.

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

Apabila anda memuatnaik FindApps dari AppGallery, ia berfungsi sebagai hub untuk anda mencari aplikasi yang diinginkan dengan mudah. Misalnya, Grab, Facebook, Telegram, Facebook lite dapat dimuatnaik secara terus dari sumbernya.

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

IKLAN

Cara Beli Telefon Pintar HUAWEI Y6p Dengan Lebih Berbaloi

Dapatkan Huawei Y6p beserta Huawei Matepad T, Huawei Band 4 pro dengan harga RM3.69 sehari di sini

Matepad T membolehkan anda menonton file dengan lebih menyeronokkan, begitu juga Band 4 Pro ini membantu anda jalani kehidupan dengan lebih baik.

Nikmati 15GB storan Cloud PERCUMA selama 12 bulan, 1 bulan langganan PERCUMA untuk video HUAWEI dan penebusan VIU (penebusan boleh dibuat selepas 25 Mei – tertakluk pada siapa cepat, dia dapat)

Huawei juga menawarkan telefon pintar Y5p dengan harga RM359.

Huawei Y6p Cuma RM559, Syoknya Ada Skrin, Bateri, Gaya LEBIH BESAR

Ramadan ini, Huawei memberi tawaran harga menarik untuk produk terkini yang akan ada di pasaran mulai 16 Mei 2020. Ini termasuklah telefon pintar, tablet, komputer riba dan alat pembesar suara. Layari sini untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Huawei Y6p hari ini dengan harga cuma RM559 di sini

Untuk maklumat lanjut berkaitan Huawei AppGallery, layari sini

Lubuk konten tentang inspirasi, rumah tangga dan macam-macam lagi,
MINGGUAN WANITA kini di seeNI, download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI