Fattah Amin Tetap Sabar Layan, Penuhi Hajat Fazura Hamil Anak Sulung

Beruntung sungguh pelakon Nur Fazura yang kini hamil 8 bulan. Sepanjang kehamilannya itu, suaminya, pelakon Fattah Amin tak pernah sekali pun menghampakan keinginan ibu hamil anak sulung.

Fattah tetap akan layani setiap kerenah Fazura dengan sabar. Malah, dia sanggup buat apa saja asalkan keinginan isterinya itu dapat dipenuhi.

Ibu hamil ini kan ada banyak ragamnya. Itu belum masuk soal morning sickness dan sebagainya. Sebenarnya, suami yang sabar melayan kerenah isteri hamil ini memang hebat dan cukup prihatin orangnya. Bertuah isterinya.

Baca sini : Fazura hamil kini kandungan berusia empat bulan.

Fattah Amin Tetap Sabar Layan, Penuhi Hajat Fazura Hamil Anak Sulung Fazura Menangis Bila Fattah Salah Beli Makanan

Macam kisah Fazura ini, waktu di awal kehamilan dia agak cerewet bab makanan. “Pernah suaru hari, Fattah belikan sandwich. Saya pulak tak gemar sos atau mayonis.”

IKLAN

Bila mana, Fattah belikan sandwich yang ada sos, mayonis tu.. Fazura terus menangis. Demi nak tenangkan hati isteri, Fattah keluar semula dan belikan sandwich yang baru.

Bagaimana pun, sebagai isteri Fazura bersyukur akan kebaikan suami. “Melihat kesabarannya melayan, saya terus minta ampun sebab rasa bersalah dan kasihankan dia.”

Paling beruntungnya waktu hamil ini, dalam apa juga perkara suaminya itu tetap akan menangkan dirinya. Itulah sifat mudah mengalah dengan isteri yang ada pada Fattah Amin.

IKLAN

Fattah Amin Tetap Sabar Layan, Penuhi Hajat Fazura Hamil Anak Sulung

Semakin Berseri Sejak Hamil Anak Sulung

Pasangan ini bernikah pada 27 November 2017 dalam satu majlis tertutup yang dihadiri keluarga dan kenalan rapat mereka. Selepas dua tahun mendirikan rumah tangga, pasangan ini diizinkanNya untuk menimang cahaya mata pertama.

Malah, akui Fazura tak lama dulu, percaturan Allah untuk kehamilannya ini merupakan waktu yang paling tepat bagi mereka. Malah, kehadiran zuriat inilah yang amat membahagiakan kehidupan mereka berdua.

IKLAN

Fazura juga semakin berseri-seri sejak hamil anak sulung ini. Berita kehamilannya dikongsikan kepada umum ketika usia kehamilannya empat bulan iaitu sekitar April lalu.

Diam tak diam, Fazura sudah pun melancarkan jenama penjagaan kulitnya sendiri. Yang mana set eksklusif dilengkapi pencuci wajah, skrub, krim siang dan malam serta serum bersaiz mini.

MW : Mendoakan semoga Fazura dipermudahkanNya sepanjang kehamilannya ini.

Sumber/Foto : Berita Harian, Harian Metro, Fazura , Fattah Amin